Супер бързи 5G пътешествия: Карлово

3111

Ние от България на длан, сме дарени с невероятната възмощност да покоряваме нови върхове из любимите ни места у дома в България.

Възможността за леко и безпроблемно пътешествие, ни беше подкрепена от Виваком, заедно с които бързо и необезпокоявано се разхождаме и споделяме от където си пожелаем нашите пътешествия.

Втората ни вълнуваща дестинация е небезизвестното Карлово. Първото ни впечатление, беше изненадата, която не можем да скрием, как един добре познат с историческата си значимост град, може да бъде подреден в такава хубава симбиоза със съвремието, многото млади лица, историята и културата.

За секунда не се изгубихме, благодарение на бързия интернет и 5G мрежата на Виваком, но определено загубихме представа за времето обикаляйки около многото му църкви, калдъръми, мегдани, паметници и музеи и още, и още.

След това нямаше как да не се върнем на вече любимото наше място - комплекса “Старинно Карлово” и обикаляхме дълго време захласнати по китните му улици и между цветните му къщи.

Бяхме впечатлени от много неща, но истината е, че човек трябва да застане сам пред тях, за да превърне впечатлението в усещане. Усещане на гордост от богатството на историята ни.

В края на обиколката човек има чудесна възможност в град като Карлово, сякаш връщайки се в реалния свят, да избере къде да си почине дали за бързо кафе и обяд или дори за нощувка и да прехвърли през главата си (и телефона си) всички любими точки, които е запаметил. 

Повече за нашето приключение можете да видите във видеото на България на длан, което сбъднахме с лекота, благодарение на 5G мрежата на Виваком.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com