Актуални мобилни устройства, аксесоари и таблети с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom

1263
Актуални мобилни устройства, аксесоари и таблети с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom
Снимка: iStock

В новата си априлска онлайн кампания Vivacom предлага на потребителите множество смартфони, таблети и други дигитални продукти с атрактивни отстъпки. Сред тя са смартфоните Nokia G21 и Nokia G50 5G, слушалките Nokia Power LITE, безжичния бийкън Nokia, таблетите Samsung Galaxy TAB A8 2022 и Samsung Galaxy TAB S7 FE, както и безжичния 4G рутер Alcatel. До 14 април операторът предлага продукти с марка Nokia с отстъпки, достигащи 50 лв.

Nokia G21

Това е компактен и красив смартфон с 6,5 инчов диагонал на дисплея и минималистичен скандинавски дизайн. Екранът е създаден по технология IPS и е с резолюция 1600 х 720 px. Моделът има тройна задна камера с 50 MP основен сензор. Предната камера е 8 MP. Процесорът му е 8-ядрен Unisoc T606, предлага се с 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет, която може да се увеличи до 512GB посредством карта. Батерията му е с капацитет 5050 mAh. Смартфонът е напълно съвместим с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.**

Nokia G50 5G

5G смартфоните на месец април от Vivacom са Samsung Galaxy A53 5G и Samsung Galaxy S21 FE 5G

Смартфоните на месец април в магазините на Vivacom са два актуални 5G модела от Samsung с богати функционалности на достъпна цена. Това...

Този стилен 5G смартфон се отличава с тройна задна камера и 6,82 инчов IPS LCD дисплей, чието съотношение към корпуса е 84,5%, а резолюцията - 720 х 1560 px. Задната камера е с 48 MP основен сензор, а освен това разполага с един 5 MP ултраширокоъгълен и един 2 MP сензор за дълбочина. Селфи камерата е 8 MP. Операционната система е Android 11. Процесорът на телефона е 8-ядрен Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G.

Nokia Power LITE

Тези стилни безжични слушалки са създадени за хората с динамичен начин на живот. Издържат до 35 часа работа с едно зареждане на батерията и имат компактна и стилна кутийка за зареждане. Отличават се с изключително изчистен звук, работят с безжичния стандарт Bluetooth и се управляват буквално с едно докосване. Освен това са водоустойчиви и отговарят на стандарт IPX7.

Nokia WiFi Beacon 1

Този безжичен бийкън представлява цялостна система за управление на интернета в дома или офиса. Към него лесно могат да се добавят други бийкън устройства, разширявайки покритието. Вградените аналитични функции позволяват на всеки потребител да се включи автоматично към устройството с най-добър сигнал спрямо неговата локация, а управлението става лесно с помощта на мобилно приложение. Сред екстрите на модела са опция за създаване на мрежа за гости, определяне на „час за лягане“, блокиране или разрешаване на конкретни уеб ресурси и т.н.

Стартира лятната стажантска програма на Vivacom за 2022 г.

За деветнадесета поредна година лятната стажантска програма на Vivacom дава възможност за старт в кариерата на студенти от цяла Българи...

В онлайн магазина на Vivacom потребителите могат да избират и от разнообразие от таблети и рутери с отстъпки, достигащи до 100 лева.

Samsung Galaxy TAB A8

Galaxy TAB A8 е функционален и стилен нов таблет от Samsung с 10,5-инчов TFT дисплей с резолюция 1920 х 1200 px. Поддържа 4G мобилни комуникации. Моделът разполага с 8 MP задна и 5 MP предна камера. Работи с операционната система Android 11. Има 8-ядрен UniSOC T618 процесор, 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет. Батерията му е 7040 mAh, а сред екстрите му са още поддръжка на Dolby Atmos технология, четворни стерео говорители, 15W бързо зареждане и не на последно място - металически корпус.

Samsung Galaxy TAB S7 FE

Още един мощен и функционален таблет от Samsung, който поддържа и 5G мобилни комуникации. Той е с 12.4-инчов TFT екран, с резолюция 1600 на 2560 px. Операционната му система е Android 11. Разполага с 8-ядрен процесор Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G, а оперативната му памет е 4GB. Този таблет също е с 8 MP задна и 5 MP предна камера. Батерията му е с капацитет от 10 090 mAh.

Две нови смарт устройства от портфолиото на Nokia вече се предлагат във Vivacom

Новият смартфон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 вече са достъпни за потребителите в търговски обекти и в онлайн магазина на Vivacom. No...

4G рутер Alcatel

Това е компактен безжичен рутер тип „бисквитка“ в черен цвят, който поддържа мобилни стандарти от четвърто поколение – 4G и е подходящ за работа, обучение, забавление и други дейности както у дома, така и в движение. Прави впечатление със своите малки размери и изчистен дизайн. Може да се побере практически във всяка чанта и дори в джоб.

 

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide