Пролетни намаления на смартфони в онлайн магазина на Vivacom

2370
Пролетни намаления на смартфони в онлайн магазина на Vivacom
Снимка: iStock/Guliver

До 18 май в онлайн магазина на Vivacom се предлагат смартфони с атрактивни пролетни отстъпки. Клиентите могат да избират между различни марки и устройства с разнообразни характеристики спрямо своите нужди. Промоционалните цени на смартфоните са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

500 лв. е намалението на сгъваемия смартфон motorola razr 5G в комбинация с план Unlimited 150. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн. Той предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина. Устройството има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, който позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят лесно и удобно, дори в сгънато състояние. Motorola razr 5G е съвместим с 5G мрежaта на Vivacom

С отстъпка до 300 лв. от редовната цена потребителите могат да закупят и сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs в комбинация с план Unlimited 150. В сгънато състояние размерът на дисплея му е 6.6 инча, а при разгъването му се превръща в 8-инчов FullView дисплей. Сгъването и разгъването на Mate Xs се осъществява с помощта на Falcon Wing панта открай до край, съставена от над 100 компонента, а структурата на дисплея е двуслойна и полимерна. Моделът предлага висока производителност, гарантирана от осемядрения процесор Kirin 990, който позволява и използване на устройството в Multi-Window режим. 

На специална цена с до 200 лв. отстъпка се предлага и друг впечатляващ модел на Motorola - Motorola Edge+. Смартфонът има изящен 6.7-инчов FHD+ OLED дисплей с 90 градусови извити ъгли и честота на опресняване на картината 90Hz. Motorola Edge+ се отличава с процесор Qualcomm Snapdragon 865, тройна камера със 108 МР основен сензор и голяма батерия с капацитет 5000 mAh. 

До 350 лв. отстъпка на устройства Samsung в онлайн магазина на Vivacom

Отлично предложение за клиентите на Vivacom - до 31 май те могат спестят до 350 лв. при покупка на избрани устройства Samsung в онлайн ...

За феновете на марката OnePlus в настоящата онлайн промоция е включен OnePlus NORD N10. Смартфонът предлага впечатляваща задна камера, мощен процесор, кристален звук и голяма батерия. Моделът е съвместим с 5G мрежата на Vivacom и идва в комплект с безжичните слушалки Oneplus Bullets Wireless Z.

С до 200 лв. отстъпка може да бъде закупен и смартфонът TCL 10 Pro, идващ в комплект с безжичната колонка LEXON BT. Моделът комбинира изкуствен интелект с мощен процесор, обширен дисплей, четворна основна камера и голяма адаптивна батерия. TCL 10 Pro има още елегантен и иновативен дизайн и 3D стъкло с гладко, матово покритие.

Отлично предложение от средния клас смартфони е REALME 7. Устройството има стилен дизайн, снабден е с четворна основна камера, голяма батерия и дисплей, с честота на опресняване 90Hz. Има вградена NFC функция и идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q.

Всички устройства част от настоящата онлайн промоция на Vivacom до 18 май могат да бъдат открити тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide