Vivacom предлага актуални дигитални устройства с отстъпки до 100 лева

2196
Vivacom предлага актуални дигитални устройства с отстъпки до 100 лева
Снимка: iStock

Vivacom предлага разнообразие от дигитални устройства с отстъпки до 100 лева в онлайн магазина си. Сред тях са смартфонът Xiaomi MI 11 LITE 5G NE, умният часовник Xiaomi MI Watch LITE, пречиствателя за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro H, скутера Xiaomi MI 1S EU, още един смарт часовник - Huawei GT3 42mm Elegant, слушалките Huawei Freebuds Lipstick, третото поколение слушалки AirPods, както и таговете Apple AirTag Leather Loop.

Xiaomi MI 11 LITE 5G NE

Това е стилен смартфон с поддръжка на пето поколение мобилни мрежи, който разполага с 6,55-инчов AMOLED дисплей, с резолюция 2400 на 1080 px. Има тройна задна камера с 64 MP основен сензор. Освен него, разполага с един 8 MP и с един 5 MP сензор. Предната камера е с резолюция 20 MP. Процесорът на смартфона е 8-ядрен Qalcomm Snapdragon 778G. Батерията му е 4250 mAh. Работи с операционна система Android 11. В рамките на промоцията се предлага заедно с умната гривна Xiaomi Mi Smart Band 5 и протектор за екран. Смартфонът Xiaomi MI 11 LITE 5G е съвместим за работа в мрежата от пето поколение на телекома, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.**

Xiaomi MI Watch LITE

Това е стилен и компактен умен часовник от същата марка, който се отличава с 1,4-инчов квадратен TFT дисплей и работи с операционната система Android. Изключително лек е - тежи едва 21 грама. Капацитетът на батерията му е 230 mAh и се зарежда чрез магнит. Поддържа безжичната технология Bluetooth 5.1. Сред екстрите му са барометър, опция за мониторинг на сърдечната дейност, жироскоп, сензор за ускорение, както и водоустойчивост.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Популярният смарт пречиствател на въздуха Xiaomi MI Pro H може да почиства ефективно помещение с площ от 42 до 72 кв. метра. Управлява се отдалечено посредством вграден Wi-Fi модул и мобилно приложение. Сравнително лесно преносим е за своите размери. Тежи 9,2 кг., а размерите му са 80 х 31 х 31 сантиметра.

Vivacom реорганизира своята Главна техническа дирекция

Vivacom преструктурира своята Главна техническа дирекция. В нея се създават нови направления, които са ангажирани с развитие, управлени...

Скутер Xiaomi MI 1S EU

Един от най-популярните електрически скутери на пазара може да достигне максимална скорост от 25 км./час и има мощност на двигателя 250W. Може да измине до 30 км. с едно зареждане на батерията, която е 7650 mAh. Скутерът има максимално натоварване 100 кг., а самият той тежи 12.5 кг. Разполага с приложение за Android и iOS.

Всички Xiaomi устройства с онлайн отстъпка до 100 лева могат да бъдат открити тук.

Huawei GT3 42mm Elegant

Този умен часовник се откроява с красив дизайн, богата функционалност и не на последно място – със своята въртяща се корона - бутон, който позволява свободно движение във всички посоки, зуум и много други опции. Серията GT3 е вдъхновена от спортните автомобили Grand Tourer, което се е отразило както на стила на часовниците, така и на дългия живот на батерията и други характеристики. Elegant версията поддържа най-популярните сателитни навигационни системи, както и иновативни алгоритми за оптимизиране на маршрута. Има също функции за предупреждение за настъпващо лошо време, предстоящи приливи, изгрев, залез и фази на луната, както и напълно обновена TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически показатели с подобрена прецизност.

Смартфоните на месец март от Vivacom са Motorola G51 5G и POCO F3 5G

Смартфоните на месец март във Vivacom са Motorola G51 5G и POCO F3 5G. Това са два модела от среден клас от различни марки, които впеча...

Huawei Freebuds Lipstick

Тези стилни и красиви дамски слушалки се отличават с уникалния си дизайн, който включва стилен метален кейс. Поддържат Bluetooth 5.2 безжична технология и имат USB Type-C порт. Сред екстрите им е технология за активно шумопотискане, както и опция за управление с докосване. Размерите им са 41,4 x 16,8 x 18,5 мм. и тежат едва 4,1 гр.

Третото поколение слушалки AirPods

Най-новите слушалки на Apple се отличават с технология за пространствено аудио и кристално чист звук, както и с вградена технология за динамично проследяване на положението на главата. Сред иновациите, добавени в тях, е и технологията Adaptive EQ за прецизиране на звука, съобразно особеностите на слушащия. Разполагат със сензор за натиск, който улеснява управлението им. Водоустойчиви са, а батерията им издържа до шест часа слушане на музика с едно зареждане.

AirTag Leather Loop

Нови изгодни комбинирани оферти за интернет, телевизия и мобилен план от Vivacom

Vivacom предлага изключително изгодни промоционални оферти, комбиниращи най-добрите си предложения за телевизия, интернет и 5G мобилен ...

Това е стилен и удобен таг за проследяване на предмети, създаден от Apple. Разполага с кожена каишка и се предлага в кафяв цвят. Устройството се фиксира здраво за различни предмети и позволява да следим лесно тяхното местоположение.

Всички смарт аксесоари с онлайн отстъпка могат да бъдат открити тук.

 

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide