Vivacom предлага до 400 лева отстъпка на избрани устройства Huawei

2111
Vivacom предлага до 400 лева отстъпка на избрани устройства Huawei
Снимка: Vivacom

До края на септември Vivacom ще предложи на потребителите страхотни намаления до 400 лева на избрана селекция устройства Huawei в онлайн магазина си. В периода до 30 септември всеки промоционален модел може да бъде закупен в брой или на лизинг при сключване или преподписване на договор за план Unlimited. Невероятният флагман Huawei P60 Pro, стилният Huawei Nova Y90 и безкомпромисният смарт часовник Huawei GT3 42mm Elegant са част от намалените устройства в промоцията на Vivacom и Huawei. Освен това, потребителите ще могат да се възползват и от ултра издръжливият HUAWEI Mate 50 Pro в комплект със смарт часовник Huawei GT3 SE.

Още: Vivacom приема предварителни поръчки за iPhone 15 от 15 септември

Флагманът Huawei P60 Pro, който излезе на пазара по-рано през годината, се отличава от своите предшественици с по-изчистена естетика и подобрения във всяко отношение. Смартфонът идва с голям 6,67-инчов LTPO OLED екран, защитен от Kunlun Glass покритие за максимална устойчивост при изпускане или надраскване. Уникалният дизайн в цвят Rococo Pearl е произведен по специална премиум технология, като всеки екземпляр от серията е с различен гръб. Huawei P60 Pro работи с безупречна производителност благодарение на чипсета Snapdragon 8+ Gen 1 в съчетание с 8 GB RAM и 256 GB вградена памет. Устройството разполага с отлична система от камери с основен 48МР сензор с 10-стъпкова променлива бленда и телефото камера със светла бленда. Батерията с капацитет 4815 mAh издържа безпроблемно два дни активно използване и се зарежда бързо с 88W зарядно устройство. Huawei P60 Pro се предлага в комплект с външна батерия.

Huawei Nova Y90 е смартфон от среден клас, впечатляващ с приятна визия и удобна плоска рамка със заоблени краища. Моделът идва с голям 6,7-инчов LCD дисплей с честота на опресняване 90 Hz и резолюция 2388x1080 пиксела. По отношение на хардуера смартфонът е оборудван с чипсета Snapdragon 680, допълнен от 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет, осигуряващи плавна работа. На гърба на Huawei Nova Y90 е разположена тройна конфигурация от камери, които се справят отлично и правят снимки с прекрасни детайли и цветове. Най-силната страна на устройството е издръжливата 5000 mAh батерия, позволяваща продължителна употреба дори за най-активните потребители. Смартфонът върви в комплект със стъклен протектор.

Още: Vivacom започва да приема предварителни поръчки за новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4

HUAWEI Mate 50 Pro разполага с 6.74-инчов OLED дисплей и е с резолюция 2616х1212 пиксела. Максималната му честота на опресняване достига 120Hz. Основната му камера е тройна и включва 50MP (Ultra Aperture Camera) сензор с регулируема бленда, 13MP ултраширокоъгълен обектив, както и 64MP перископен обектив. Моделът е оборудван с чипсета Snapdragon 8+ Gen 1 4G, в комбинация за 8GB RAM, за да се справи с всичко, от което потребителите имат нужда. Батерията му е с капацитет от 4700 mAh и предлага изключителна издръжливост. HUAWEI Mate 50 Pro притежава IP68 сертификат, което го прави изключително устойчив на пръски, вода и прах.

Почитателите на смарт аксесоарите могат да се възползват от стилния смарт часовник Huawei GT3 42mm Elegant, който съчетава чудесен външен вид, издръжливост и функционалност. Моделът идва с 1,32-инчов AMOLED дисплей с резолюция 466х466 пиксела и има опция за автоматична яркост за още по-удобно ползване. Батерията на Huawei GT3 42mm Elegant има 7 дни живот, като опцията Always-on допринася за нейната издръжливост. Смарт часовникът се справя чудесно със здравните и фитнес функции – поддържа над 100 режима на тренировка и проследява всички най-важни здравни показатели, включително и съня.

Още: Vivacom представи първия си 5G смартфон и премахва ограниченията на скоростта във всички Unlimited планове

Елегантният смарт часовник Huawei GT3 SE е и най-лекият от серията GT3, който въпреки това, е изключително мощен и способен. Моделът разполага с 1,43-инчов AMOLED дисплей и е с резолюция 466×466 пиксела, осигурявайки яркост и детайлност на екрана, които правят видимостта на циферблата възможна за потребителите, дори и в най-слънчевите дни. Батерията му е с продължителност на живота до 7 дни, включително при много тежка употреба. Huawei GT3 SE е водоустойчив и предлага множество спортни възможност като проследяване на бягане или плуване, или качеството на съня.

Повече информация за намалените устройства Huawei в онлайн магазина на Vivacom можете да намерите ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide