Режи си лентичките, Борисов!

69660
Режи си лентичките, Борисов!
Снимка: БГНЕС

Горко му на Борисов с партньор като Валери Симеонов. Едва две заседания са минали, а шеф-патриотът от Бургас вече започна с простотиите. Да не режел лентички Борисов, предупреди го той, и му се закани - бил го подкрепил, но следващ път можело и да няма!

Да му се чудиш на бургаския кабелджия, кога стана коминочистач, кога му почерня г--ът!

Глас от Реформаторския блок: Правим чиста ракия от мръсните чорапи на ГЕРБ

След всичко, което съм говорил за Бойко Борисов и ГЕРБ, е абсурдно да остана. Реформаторите сега трябва да участват в препирането на ед...

Режи си лентичките, Борисов! Въпреки Симеонов! Купи си даже ритуална ножица и режи - колкото повече лентички отрежеш, с толкова повече проценти ще ги биеш! На следващи избори. А като срежеш и последните - тези на "Хемус", "Струма" и "Марица" - сложи ножицата в музея! С етикетче "Ножицата на милионите, усвоени от Европа"! Напук на всички, и на Симеонов, който вече трета години пътува от София до родния си Бургас за три часа по-малко отпреди Борисов! По права линия!

Иначе кабинетът си има и вътрешни дилеми, засега кадрови. Може ли някой да разграничи "европейските" функции на двамата "европейци" в кабинета Меглена Кунева и Томислав Дончев?! И няма ли, както се изрази мастит анализатор, вече "овехтялата" в европейските теми Кунева само да се мотка в краката на признатия Дончев?! Може ли същият някой да отрече, че на Кунева й се търсеше, и й се намери, служба, колкото и елементарно да звучи това!

Може ли някой да каже - Борисов също! - как например ще бъдат сменявани министрите на реформаторите, ако това се наложи; дали, подобно на Орешарски, Борисов ще трябва да получи "разрешение" от коалиционните партньори - Радан Кънев може би, ако той стане шеф на Блока?! И представяте ли си как точно Борисов ще поиска разрешение?!

Защото случаят "Лукарски" вече бие тревожно камбанката! И въобще - позволи ли Борисов да му наложат неприемливи за него кандидатури?! Ще си отиде ли зам.-предсесателят на ДСБ, здравният министър Москов, ако се провали, въпрeки огромния ентусиазъм, с който сяда на продънения от бездействието на предшествениците му министерски стол?!

Вътрешният министър разбрал от медиите за кражбата на тефтерчетата на Златанов

Трудно ми е да си обясна как толкова сериозно веществено доказателство така да изчезне. Но ми трябва повече информация, трябва ми повеч...

А това е само за началото! Лентичките на Симеонов със сигурност ще се окажат само една закачка!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com