13% от американците виждат в Обама Антихриста

16347
13% от американците виждат в Обама Антихриста

Любопитно социологическо проучване на компанията Public Policy Polling показва, че значителна част от населението на САЩ вярва в различни конспиративни теории, предаде БГНЕС.

28% от американците вярват, че светът се управлява от невидим елит, чиято цел е установяването на авторитарен Нов световен ред. 4% от анкетираните са убедени, че в основата на заговора са хуманоидни рептили, способни да приемат човешки облик.

Хуманоидни рептили били президентът на САЩ Барак Обама, британската кралица Елизабет II и други политически лидери и магнати. Освен това Обама бил Антихристът - пратеник на Сатаната, който в Края на дните ще се разкрие, за да властва над света, считат 4% от анкетираните.

14% от участвалите в проучването вярват в теорията, че през 80-те години ЦРУ умишлено е разпространявало крек (синтетичен наркотик) на територията на САЩ. Целта е била изграждането на зависимост и контролиране на тъмнокожото население.

11% пък са убедени, че правителството на САЩ не само е знаело за атаката срещу кулите на Световния търговски център в Ню Йорк и Пентагона във Вашингтон на 11 септември 2001 г., ами и ги е планирало, подготвило и осъществило.

Над 50% от анкетираните с републикански убеждения не вярват в теорията за глобалното затопляне. Един от най-големите й поддръжници, за което през 2007 г. взе Нобелова награда, е демократът Ал Гор, вицепрезидент по времето на Бил Клинтън.

Над 50% от анкетираните, гласуващи традиционно за демократите, пък се убедени, че Джордж Буш е започнал войната в Ирак с ясното съзнание, че Саддам Хюсеин не разполага с оръжия за масово унищожение.

В допитването са взели участие 1247 респонденти, като статистическата грешка не надхвърля 2,8%.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com