Няма тайни в интернет за САЩ и Великобритания

17922
Няма тайни в интернет за САЩ и Великобритания

Американските и британските служби за сигурност имат специални технологии, които им позволяват да дешифрират почти всяко едно съобщение, минаващо през интернет. Информацията, базирана на документи от бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, беше разпространена от водещи американски и британски издания, предаде Нова телевизия.

Благодарение на тези секретни технологии, САЩ и Великобритания разполагат с достъп до данните от онлайн банкирането, търговски тайни на много компании по целия свят, както и до личната кореспонденция в интернет. За преодоляване на кодовете Националната агенция за сигурност в САЩ използва суперкомпютри и услугите на висококвалифицирани хакери.

По искане на АНС, неназовани американски и чуждестранни компании, които произвеждат компютърен хардуер и софтуер, ги правели уязвими за проникване от страна на службите за сигурност. За разработването на методи за разбиване на онлайн кодовете Съединените щати харчат ежегодно 250 милиона долара.

АНС е подслушвала президентите на Бразилия и Мексико

Американските служби са шпионирали комуникациите на президента на Бразилия Дилма Русеф, както и на мексиканския държавен глава Енрике ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com