Драма в Италия, скуадрата загуби Монтоливо след 0:0 с Ейре

9052
Драма в Италия, скуадрата загуби Монтоливо след 0:0 с Ейре
Снимка: Getty Images / Guliver

Отборът на Италия завърши 0:0 в контрола с Ейре на стадион "Крейвън Котидж" в Лондон, но голямата новина от този мач е отпадането на Рикардо Монтоливо от сметките на селекционера Чезаре Прандели за Мондиал 2014. Полузащитникът на Милан изведе "скуадра адзура" с капитанската лента, но щастливите му мигове бяха кратки. В 15-ата минута той получи травма на левия крак и беше изнесен с носилка. Футболистът веднага беше закаран в лондонска болница, където да му направят пълни изследвания. Съмненията за фрактура на тибията се потвърдиха. Монтоливо ще бъде дълго извън терените, а срокът за окончателната заявка изтича на 2 юни, понеделник. Заменилият го а терена Акуилани също получи травма. В 37-ата минута на срещата полузащитникът на Фиорентина беше заменен от Марко Пароло. Докторът на "скуадра адзруа" Кастелачи обяви, че Монтоливо ще бъде опериран, но не се ангажира със срок на отсъствието му. Най-интересната ситуация на терена, извън травмите в състава на финалиста на Мондиал 2014, беше в 78-ата минута, когато удар на Стивън Куин нацели гредата на пазената от Салваторе Сиригу врата. Преди това пък гол на Чиро Имобиле беше отменен заради засада след прострелен пас на Пароло.

Съставът на Италия:

Балотели отписа Англия: Не са ни съперници

Нападателят на Италия Марио Балотели подчерта, че отборът на Англия не е сред фаворитите за спечелване на световното първенство. Според...

Сиригу, Де Шилио, Бонучи, Палета, Дармиан (87-Абате), Мота (61-Де Роси), Маркизио, Монтоливо (15-Акуилани, 38-Марко Пароло), Верати, Имобиле (56-Касано), Роси (71-Черчи)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com