Ходжсън не забранява съпруги и гаджета на Мондиала

8906
Ходжсън не забранява съпруги и гаджета на Мондиала

Капитанът на Англия Стивън Джерард, който вече има резервирано място в самолета за Бразилия, не иска да вземе семейството си - съпругата Алекс и децата, на Мондиала. Той почти сигурно ще играе в последното си първенство на планетата, което започва на 12 юни. Според него жените, пирятелките и членове от семейството отвличат вниманието. Затова половинката му Алекс и децата ще си останат вкъщи, точно както направиха това и на световното през 2010 г. Въпреки че няма забрана от щаба на националния отбор на Англия, Джерард лично за себе си е решил проблема.

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън не е наложил забрана за присъствието на съпруги и приятелки на футболистите на Мондиала, защото не иска да е като предшественика си Фабио Капело. Италианецът наложи вето на представителките на нежния пол на Световното в ЮАР през 2010 г.

Бивш английски национал фалира

Бившият вратар Дейвид Джеймс изпитва сериозни финансови затруднения, твърди вестник „Сън“. Според изданието, Джеймс е подал...

Сега Ходжсън очаква категорично да се нареди състава и тогава ще реши окончателно да има или не жени в лагера. "Това ще трябва да решат самите футболисти, дали искат да са със съпругите си там. Когато става дума за Бразилия , ние не сме направили някакви твърди и бързи правила ", споделя Рой Ходжсън.

По време на световното през 2006 г. , съпругите и приятелките на играчите останаха заедно с отбора в Баден - Баден , Германия. Там красавиците влязоха във фокуса на медиите , а понятието Wags (wag - въртене, поклащане) бе измислено, за да ги опишат по-лесно.

Освен нежният пол, другата тема, която вълнува селекционера е сигурността около базата на Англия в Рио де Жанейро. "Мисля, че играчите разбират какъв ангажимент е това - сигурността на техните съпруги, които ще дойдат в Бразилия", отсича треньорът. На Световното през 2010 г. съпругите и приятелките на английските национали са имали право на кратки посещения в базата на тима.

Кончита Вурст предвеща титла за Англия

Английските надежди за световна титла в Бразилия това лято намериха неочакван съюзник. Това е брадатата певица Кончита Вурст, спечелила...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com