Жрици в кампания: "Щастлива съм, че съм проститутка"

17466
Жрици в кампания: "Щастлива съм, че съм проститутка"

В доклад Татяна Мауро от неправителсвена организация, посочва, че трябва да има по-репресивна политика срещу проститутките. За аргумент тя посочва, че въоръжени полицаи нахлухат бардаци в акция срещу престъпната дейност. Но, според Ана, една проститутка, която преживя с продажба на тялото си на кофражисти и строители, просто ще смени бордея. Или ще отиде на друго място, след като я пуснат от полицията и пак ще заработва.

Жриците на любовта буквално вече са се маргинализирали и са наводнили лъскавите хотели. Наскоро проститутки били изгонени от центъра на културния район на града. Те обаче се нанесли в бутиков хотел.

Социалните във Форталеза: 13-годишни проституират, за да изхранват бебетата си

В крайбрежната зона с целогодишно лятно време и високи нива на бедност, Форталеза има всички характеристики на център за секс туризъм. ...

Правителството вече получава упреци, че е намалено финансирането за програми за сексуалното здраве на терен. А това е било част от превенцията срещу СПИН и други опасни и зарасни болести.

Критика на евангелски групи към правителството бързо ги приземява за сериозния проблем. Така след упреците църквата е прекратена онлайн рекламна кампания, насочена към намаляване на социалните предразсъдъци към проститутки.

Кампанията включваше снимки на проститутки със заглавия като "Щастлива съм, че съм проститутка". Тази визуализация бе свалена от сайта на правителството, а кампанията бе прекратена. Това стана само два дни след като представители на правителството бяха наживо на Международния ден на проститутките, миналата година.

Бразилците искаха в Наказателния им кодекс да се отдели проституцията от сексуална експлоатация. Един от аргументите за това предложение бе, че узаконяването на проституцията е от решаващо значение за борбата със сексуалната експлоатация на жени и непълнолетни .

Социалните във Форталеза: 13-годишни проституират, за да изхранват бебетата си

В крайбрежната зона с целогодишно лятно време и високи нива на бедност, Форталеза има всички характеристики на център за секс туризъм. ...

Докато властите умуват срещу какво точно да се борят и каква кампания да направят жриците на любовта си намират сводник и започват да печелят. Именно това е голямата чума –сводниците. Най-много насилие има, когато има сводник, защото те извличат полза и печелят от труда на проститутките. А понякога и по насилствен начин.

За много от жените проституцията е форма на заетост. Проститутката Ана (името на е сменено) е категорична, че иска да работи като простутка вместо като камериерка в нечия къща, където "всичко може да се случи".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com