Ван Нистелрой става асистент на Хидинк в националния

4027
Ван Нистелрой става асистент на Хидинк в националния

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Реал - Рууд ван Нистелрой, получи покана от Гуус Хидинк да стане негов асистент в националния отбор на Хоалндия. Това ще се случи след края на световното първенство в Бразилия през юни и юли.

"Офертата на Гуус Хидинк е много неочаквана. Не очаквах такова нещо, но подобна работа винаги е голяма чест. Да не забравяме опита, който ще придобия от работата си с Хидинк в началото на треньорската ми кариера. Просто фантастично! Ще работя две години с него в националния отбор и ще помагам на играчите да прогресират. По-добро не би могло и да бъде!, бе реакцията на Нистелрой.

Преговорите с Манчестър Юнайтед затормозяват Ван Гаал

Селекционерът на Холандия Луис ван Гаал се надява преговорите му с Манчестър Юнайтед да приключат успешно до края на седмицата, за да м...

Бившият нападател заяви, че се радва и на предстоящата работа с Дани Блинд.

"Мога да използвам своя опит, за да уча футболистите как да се справят с напрежението преди подготовката за важен мач. Такива ситуации в кариерата си съм имал предостатъчно и имам какво да кажа на всеки футболист", продължава бъдещият треньор.

"Играл съм против огромен брой защитници и мога да разкажа какво ме е затруднявало и как съм ги преодолявал", допълни Ван Нистелрой.

 

Холандия загуби защитник за Мондиала

20-годишният бранител на ПСВ и Холандия – Джетро Вилемс, стана поредният играч, който ще пропусне световното първенство в Бразили...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com