БойковизъмЪТ - съвременна България

5970
БойковизъмЪТ - съвременна България
Снимка: БГНЕС

Борисов не желае смяна на г-н Лазаров, а според мен това е абсолютно задължително. Г-н Лазаров, както и г-н Писанчев отстояваха един модел, срещу който ние от ГЕРБ и аз се борихме - две години да има съпротива с бухалки срещу полиция и протестиращи. Никога не съм правил ченгеджийски номера. Но ченгеджийски номер бе аферата "Костинброд", беше и разкриването на аферата "КТБ" и т.н. Това заяви вътрешният министър в оставка Веселин Вучков в интервю пред Сашо Диков.

Коментар на редактора

Благодаря, дами, че ви има

Осми март е. Празникът на жените в месеца на жените. Измислен празник. Комунистически празник. Защо пък жените ще имат празник, а мъжет...

Да, ченгеджийски номера бяха Костинброд и КТБ. И наказания няма. Аферата КТБ си седи – изнасяхме навън по офшорките, всички отговорни институции спаха, но сега дори съдии още не сме избрали – осем месеца вече!

Прокуратурата и съдебната система не си вършат работата, защото няма резултат. По резултатът се съди – има ли политици от високите етажи на властта в затвора?

На този фон по медиите топ новини стават ужасни битови убийства – като това с Вероника от Велико Търново. И хората вече побесняват, трудно си сдържат нервите, готови са да пуснат в действия съдия „Линч”. Защо едикой си рецидивист дори не е в затвора? Не е, защото големите рецидивисти ни управляват правосъдната система. И няма да се променят нещата, докато тези хора не си заминат – някъде на топло, желателно дори не на българска територия, защото у нас е много проветриво.

Кои са обаче рецидивистите? Прочетете първото изречение на текста. Всяка малка реформа ли ще става с оставка на някой като Вучков? Дори и тази няма да стане, защото сега, на мястото му, дойде послушната Бъчварова. Не смея даже да си помисля кой ще дойде в МВР и ДАНС. Особено в ДАНС – там обичат да танцуват разни "успели". Ако проверим сега кой е в ДАНС, малко под върха, кого ли ще заварим?!

Първанов - иска, ама не може

Георги Първанов подаде оставка като лидер на АБВ и същевременно обяви, че отношениятана партията му с ГЕРБ са замразени. Коментар на р...

Борисов няма да направи необходимото. Четири години не го направи – достатъчен е само примерът с КТБ. Достатъчен е и примерът, че не обелва и дума за Пеевски, откакто се върна на власт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com