X
 
 

Американец получи отговор на писмо в бутилка след 9 години

2797 0
Американец получи отговор на писмо в бутилка след 9 години
Американски студент получи отговор на писмо, което поставил в бутилка и хвърлил в Атлантическия океан, когато бил на девет години, съобщи телевизия Си Би Ес Бостън, цитирана от БГНЕС.

Макс Вреденбург написал писмото през август 2010 г. и го пуснал в „океанската поща“ в родния си град Рокпорт в щата Масачусетс.

Варненски капитан получи отговор на свое писмо в бутилка от преди 26 години

В далечната 1992-а година варненският капитан Христо Христов пише уж на шега писма, които поставя в бутилка и хвърля в океана на п...

„Обичам ябълки. Обичам плажа, любимият ми цвят е синия.Обичам животните. Обичам колите. Обичам космоса“, гласи писмото. Момчето написало и адреса си и помолил възможния получател на плаващото писмо да му отговори.

Оказало се, че теченията отнесли бутилката на атлантическия бряг на Франция, където на 10 октомври тя била намерена между градовете Конти и Мимизан.

„Били са необходими девет години, за да бъдат преодолени разделящите ни шест хиляди километра. През това време си пораснал и днес си на 19 г.“, написал получателят, французин, подписал се като Ж.Дюбоа. Макс пък признава, че през изминалите години напълно забравил за изпратеното от него писмо в бутилка.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители