Картоиграчи от 17 г. до 72 г. на бридж турнира в Асеновград

1494
Картоиграчи от 17 г. до 72 г. на бридж турнира в Асеновград

Точно 54 двойки се надпреварваха за шампионската купа на Втория бридж турнир в Асеновград. Стартът на 3-дневното състезание бе даден снощи в 19:30 ч. За сравнение, през 2015 г. двойките от картоиграчи, участвали в надпреварата, са били с 10 по-малко.

Бридж турнирът в Асеновград и тази година е открит. В него може да се включи всеки желаещ. Независимо дали е професионалист или аматьор. Няма ограничение във възрастта, пола или местожителството.

Дезинфекцират контейнерите в Асеновград

Дезинфекцирани ще бъдат стотиците контейнери в Асеновград. Причина за предприемането на извънредната акция на Общината е, че са регистр...

В тазгодишното състезание по бридж в Асеновград най-младият картоиграч е ученик на 17 г. Най-възрастният състезател е 72-годишният пловдивчанин Стою Даракчиев. В двойковата надпревара снощи се изиграха общо 26 игри. Днес стартира втората част на открития турнир – отборното първенство. Тук ще бъдат проведени точно 88 игри. Записването за отборния кръг на бридж турнира в Асеновград приключва в 9:55 ч. и точно в 10 ч. стартира състезанието.

В днешната надпревара се включиха и двама състезатели от националния отбор по бридж на България – Георги Стаматов и Деян Данаилов. След месец те, заедно със свои съотборници, ще представят страната ни на съсезание в столицата на Унгария – Будапеща. Шампионите, достигнали най-добър резултат в двойковата и отборната игра в Асеновград, ще бъдат наградени на официална церемония. Състезанието ще продължи общо три дни, като ще приключи утре следобед. Тогава ще се състои и официалната церемония по награждаване на първенците. Победителите ще получат купи, предметни и парични награди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com