X
 
 

Шефът на комунистическата партия в Хубей отстранен

600 5
Шефът на комунистическата партия в Хубей отстранен
Снимка: Getty
Ръководителят на Китайската комунистическа партия в провинция Хубей бе освободен от длъжност, съобщи агенция. За нов секретар на комитета на партията в провинцията е назначен кметът на Шанхай Ин Юн. Той заменя на поста Цзян Чаолян, се казва в официална информация от централния комитет на партията.

Хубей е огнището на заразата с новия коронавирус, отнел живота на най-малко 1355 души в Китай. Преди дни излезе официална статистика от Китай за жертвите и пораженията от заразата. Тя дава надежда за подобряване на ситуацията, въпреки че епидемията все още се разпространява. По последни данни на Държавния комитет по здравеопазване на Китай, оповестени в полунощ на 7 февруари, броят на жертвите на коронавирус в континентален Китай е нараснал до 722. Над 34.5 хиляди души са заразени, а 2050 заболели са се възстановили и са били изписани. Подробности можете да намерите в ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ.

Китайският посланик у нас обяви кога ще е пикът на заразата с коронавируса

Пикът на заразата с коронавируса се очаква в средата или края на февруари. Това каза посланика на Китай у нас Дун Сяодзюн. По думите м...

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  С отстраняването само на един ком. шеф нищо не се променя! Трябва да изгонят всички в цял Китай, 1 е прав! Китай е империя на глинени крака, точно както беше СССР!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  R kre duf ke fjij,dkr; uf;wkrijrjeq udjf ?f,riflq Bc,'r.ufl r Krkfld kryf of/,f ke kr 'dud!
  : 0 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  И ние ако не отстраним комунистите, като Борисов, Фърчилков и Нинова нищо добро не ни чака!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Китай може да се оправи само ако отстранят всички шефове на комунистическата партия! Хора със сърп и чук в главата не могат да строят капиталистическа икономика, което неуспешно се опитват да правят на гърба на бедния си народ!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  така е, комунделите са способни да съсипят всека страна, даже и Китай - справка ссср
  : 0 !
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ

Ето какво трябва да научи всяка зодия този месец Овен Никога няма да успеете, ако никога не полагате усилия. Телец Не можете...