Туркиня стана звезда, след като застреля мъжа си, който я пребивал

5845
Туркиня стана звезда, след като застреля мъжа си, който я пребивал

28-годишната туркиня Чилем Доган се превърна в национална героиня в социалните мрежи, след като застреля с 6 куршума съпруга си при поредното издевателство срещу нея, предаде БГНЕС.

Младата жена в продължение на дълги години е била пребивана, заключвана с месеци в домашното жилище. При последния опит на 33-годишния й съпруг Хасан Карабулут да я принуди да проституира, тя измъкнала пистолета от под възглавницата и го застреляла.

При задържането й от турската полиция тя се появи със следния надпис на тениската си: "Скъпо минало, благодаря за всички уроци! Скъпо бъдеще, аз съм подготвена!"

Пред разследващите тя разказа за нечовешкото малтретиране от страна на нейния съпруг, който я пребивал дори когато е била бременна и при раждането в болницата.

"Защо само жените винаги трябва да умират? Позволете и някой мъж да умре! Аз го застрелях, за да запазя собственото си достойнство и чест", каза още 28-годишната Чилем.

В социалните мрежи Чилем е истинска звезда и получава подкрепа от десетки хиляди турци. В нейна защита бяха създадени няколко страници като: "Друг подаде пистолета на Чилем", "Вместо да решат проблема, те си гледаха сеира", "Чилем е нямала избор" и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Азия