Батков прие оставката на Сираков

2836
Батков прие оставката на Сираков

"Приемам оставката на Сираков и се разделяме", каза Тодор Батков на извънредна пресконференция, предаде БГНЕС.

"Аз еднолично взех решението да се разделим със Славиша Йоканович. Споделих го със Сираков, Тонев и Йовов. Договорът на Йоканович вече е прекратен. С него се разделихме като интелигентни хора. Отново аз взех решението за Ивайло Петев. Реагирах веднага, защото не можех да оставя Левски в разбито състояние. Отмених планирано пътуване и съм тук. Инцидентът, който се случи е срамен и нелеп. Няма да разследвам дали е платен или не. Основната причина за него е невъздържаността на феновете и лошото представяне на отбора. Все пак, с феновете се разбрахме Петев да води тренировката на тима, но той се отказа. Мисля, че той щеше да бъде полезен на Левски. Извинявам му се", коментира Батков грозната ситуация преди няколко дни.

Привърженици на Левски налетяха на новия треньор на сините

Фенове на "Левски" нахлуха в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов" при представянето на новия наставник Ивайло Пете...

Собственикът на "сините" заяви, че няма намерение да отговаря на нападките на Сираков и е взел решение да се разделят. "Със Сираков в полемика няма да влизам. Решението да го върна в клуба е отново мое, въпреки, че според него аз не си взимам сам решенията. Приемам оставката на Сираков и се разделяме. Мъчно ми е за него, защото направих голям компромис за него. Точка. За Иво Тонев все още не съм решил. Той е много полезен за клуба", допълни Батков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com