Батков забавлява с нов номер, преспа и иска да плаща

10301
Батков забавлява с нов номер, преспа и иска да плаща
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков а пореден път доказа, че думата му не струва и пукнат грош. Както е известно, в четвъртък адвокатът обяви, че спира парите на всички в първия отбор до края на сезона, или докато не започнат да показват играта, която се иска от футболистите на Левски. Оказва се, че това е било само за пред медиите, а Батков е казал съвсем друго на играчите си.

"Не се притеснявайте, няма да спирам заплатите. Всичко в клуба е наред, има пари за всичко необходимо. Не вярвайте на това, което се говори и пише по медиите", били точните думи на адвоката, според "7 дни спорт".

Той е посетил лагера на отбора в Банкя в деня преди мача с Ботев (Пловдив). Думите му явно дадоха нужния резултат, защото Левски заслужено би жълто-черните с 2:0. Най-доволни от успокоителната реч на Батков очаквано са останали чужденците, които прибират и най-големите заплати. Рафаел Бастос, Ларсен Туре и Кевин Бру са си отдъхнали сериозно, че ще получават парите си навреме. Бастос взима 15 хиляди евро, а двамата французи прибират по 14 бона в същата валута всеки месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com