ЦСКА дебне за инвеститор до Карадере

11980
ЦСКА дебне за инвеститор до Карадере
Снимка: БГНЕС

ЦСКА притежава апетитен имот от близо 25 декара до плажа Карадере и е готов да го продаде на инвеститори. Парцелът опира точно до земите, предвидени за застрояване, които предизвикаха скандали между еколози и местните жители. Теренът на ЦСКА обаче е в регулация и при него не може да има никакви проблеми.

"Това е единият от имотите, прехвърлен ни от "Титан" по обезпечение на дълга към НАП. Той е точно на първа линия. Другите декари са по-навътре и не са толкова апетитни. Нормално е, ако започне изграждане на комплекс, да скочи няколко пъти и цената на имота, който опира в него", сподели пред "Стандарт" изпълнителният шеф на ЦСКА Александър Тодоров. И уточни, че продажбата може да бъде решена само от акционерите в ЦСКА. "Събират се и гласуват", поясни накратко финансистът. "Земите са под запор, но при поява на купувач това не е проблем. НАП го вдига с цел да прибере сумата. ЦСКА няма никакво намерение на строи в тези парцели. Ние сме футболен клуб, а не инвестиционно дружество", допълни Александър Тодоров.

Столичните грандове глобени с общо 8000 лева

Отборът на Левски трябва да заплати 2000 лева глоба заради нерегламентирано използване на пиротехнически изделия по време на гостуванет...

Темата е отдавна коментирана сред новите дребни акционери на "червените". Често обаче имотите на ЦСКА се бъркат с тези, срещу чието застрояване скочиха еколозите. Около "армейските" владения също се развихриха скандали. Оказа се, че "Титан" са направили заменка с Варненската епархия, която е неизгодна за църквата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ