Дяков през сълзи: Това е най-тежката ми вечер

11593
Дяков през сълзи: Това е най-тежката ми вечер
Снимка: БГНЕС

Докато Лудогорец ликуваше след успеха над Лацио, един играч бе със сълзи на очи, но от мъка. Капитанът Светослав Дяков изигра кошмарен мач, но за щастие това бе компенсирано от останалите 10 герои на терена. Дяков пъро изпусна дузпа, която изпълни изключително самонадеяно, а през втората част заслужено бе изгонен. Въпреки това Дяков намери сили да застане пред камерите и да поеме достойно своята отговорност, макар и трудно сдържащ сълзите си.

"Това ми е най-тежката вечер, откакто съм в Лудогорец. Нямаше как да попреча повече на съотборниците си. Не е приятно, но сме мъже и трябва да се вдигаме. И колегите ми ме компенсираха с показаното на терена. Честно казано съм пристрастен за червения картон, трябва да го видя пак. Относно дузпата - бях си наумил да я изпълня така, но не ми се получи. Доста неприятно, но за радост отборът игра много силно. Треньорът реши аз да бия дузпата", започна Дяков.

"В съблекалнята се поздравихме за успеха на този митичен стадион, но битката едва сега започва, предстои ни тежък реванш. Още не сме се видяли с президента Кирил Домусчиев. Не е важно той да подкрепи мен, а целия отбор, който винаги е бил спокоен под неговото управление", добави полузащитника.

"Не сме продължили в следващата фаза, 1:0 нищо не значи, имаме много тежък реванш, битката в София ще бъде жестока", завърши Дяков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ