X
 
 

Герорги Дерменджиев вика тийнейджър в националния отбор

1009 0
Герорги Дерменджиев вика тийнейджър в националния отбор
Снимка: Официален сайт на Левски
Играчът на ЦСКА Валентин Антов е в списъка на треньора Георги Дерме­нджиев с набелязани играчи. Халфът почти сигурно ще по­лучи повиквателна за контролата с Беларус, която ще е на 26 февруари на родна земя.

Планиран е спаринг и с младе­жите, като по принцип Ан­тов играе именно за формаци­ята до 21 г. Не е изключено обаче той да е с представи­телния тим в тази проверка. Антов има шансове да по­падне и в групата за баражи­те за Евро 2020.

Удар за България! Губим домакинството на Унгария?

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви тревожна новина за националния отбор по футбол. Бизнесменът, който е и член на Изпълком...

България пос­реща Унгария на 26 март, а ако отстрани съперника, на 31-ви ще срещне победителя от двойката Исландия - Румъ­ния, отново в София.

Младе­жите имат само един мач през март, също на 31 -ви - евроквалификация срещу аутсай­дера Естония на родна земя. По времето на бившия селек­ционер Красимир Балъков имаше договорка младежките на­ционали да не бъдат викани в представителния тим. Сега обаче може да настъпи промя­на при Георги Дерменджиев, още повече предвид съвсем различния характер на двубои­те. А на кое място завършиха националите ни годината в ранглистата - вижте в този материал.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители