Хубчев: Венци Христов остава в Берое

15287
Хубчев: Венци Христов остава в Берое
Снимка: БГНЕС

"Венцислав Христов е футболист на Берое. Какво ли не се изписа и изговори два месеца. Той е един от многото и започва да тренира с всички. До кога, ще видим", заяви треньорът на Берое Петър Хубчев.

Както е известно, Христов отново бе спряган за трансфер в ЦСКА, но на този етап това няма да се случи.

Берое удължи договора на капитана си

Днес Георги Андонов удължи договора си с Берое. Безспорно Андонов е един от най-важните играчи в състава на Петър Хубчев. "Много сме д...

"Планът за подготовка ние го обявихме. Няма промяна. Тренираме от днес в Стара Загора. Лагерът е уреден в Тетевен от 1 до 11 юли. Контролите са потвърдени всички. Най-важното от днес е работата", каза треньорът на Берое преди старта на подготовката на тима за сезон 2013/2014.

"Селекцията е отворен процес. Димо Бакалов, Крис Гади и Танко Дяков са сигурните нови попълнения при нас. Не крием, че водим разговори с 3-4 футболисти. С оглед на договорите, които имат и на отношението на старите им клубове към тях трябва да изчакаме за съжаление не мога да ви кажа колко време", обясни наставникът.

За играчите, с които Берое ще се раздели Хубчев сподели: "Със сигурност Чипев ще ни напусне. Игнат Дишлиев по всяка вероятност. До края на подготовката обаче не гарантирам, че някой друг няма да напусне. Договорът с Виктор Шишков е изтекъл и въпросът с него е решен веднага след изтичане на договора", обясни още треньорът.

"Интересно е сигурно за вас - много конкретни имена споменавате. За мен обаче най-важна е работата - на това сме разчитали и на това ще разчитаме. В следващото време трябва да успеем да направим още по-добър отбор и по-добър колектив от миналата година. Опитали сме се на базата на това желание, което показаха футболистите в разговорите да играят в Стара Загора и в Берое да ги селектираме. Дано ги убедим в това и да направим добър колектив", каза още специалистът.

Берое не пуска Стойчев при Мъри

Берое няма никакво намерение да продаде централния защитник Борислав Стойчев на Ботев (Пловдив). Това обяви изпълнителният директор на ...

"Не искам да се ангажирам с отговори на тема формата на първенството. Има ли някой от вас, който да знае в какъв формат ще се проведе първенството със сигурност? Като че ли е по-вероятно да са десет отбора? Да не коментираме тези неща сега", сподели четвъртият в света от САЩ` 94.

"Не, няма да вземем повече от 3-4 нови играчи още." - категоричен бе Хубчев. На въпрос дали се притеснява, че Танко Дяков не е играл 6 месеца Хубчев отговори: "Не се притеснявам, че Дяков не е играл доста време. Притеснява ме дали ще е здрав и дали ще тренира от първата тренировка, както искаме. Дано да успее."

"По въпроса Пламен Тенев и Венци Иванов - те започват с нас. Много е трудно да се отговори. Наскоро се създаде дублиращата група и тук сме в разговори и с треньори и с футболисти. Трябва да преценим кой е най-оптималния вариант да поддържаме оптимален брой футболисти, които да играят и в първия и във втория, а защо не и във формацията до 19 години. В следващите 2-3 дни ще имаме яснота, но двете момчета ще започнат с нас." - обясни Хубчев.

"По всяка вероятност Иван Гаджев ще води този отбор. Не съм се спрял. Преди малко водихме разговори с новия директор на школата. Той самия взима решения. Момчето е много мобилизиран и мотивиран за работа. Аз го познавам малко. Един от малкото мотивирани хора за работа в България. Сигурен съм, че условията, които ще му се предложат в Стара Загора ще го удовлетворят. Сигурен съм и че ще сложи ред в школата и работата ще бъде вдигната два или три пъти. Сигурен съм в това. Въпрос на негова организация е кой треньор, кой отбор ще води." - обясни треньорът и спортен директор в Берое.

Венци Христов нежелан в Берое, ЦСКА се ослушва

Нападателят Венцислав Христов остана без отбор, предаде "Меридиан мач". Играчът бе преотстъпен в Металург (Донецк). Оттам обаче се отка...

"На кое място ще се класираме е много рано да коментираме. В момента ме интересува подготовката да мине нормално и всички да са здрави и да няма контузени", завърши Хубчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com