Поне 5 отбора искат "уайлд кард"-а за Висшата лига

5210
Поне 5 отбора искат "уайлд кард"-а за Висшата лига
Снимка: БГНЕС

Уайлд кард-ът, който БФС ще отпусне за нови членове на Висшата лига, е желан от доста родни клубове, които по една или друга причина са в долните дивизии.

Според "Меридиан мач", апетити към бързо завръщане в елита имат Етър и Нефтохимик. Двата клуба нямат никакви дългове, а освен това притежават хубави стадиони.

Томов пак говори без имена кой е виновен за ЦСКА

Действащи политици са съдействали за фалита на ЦСКА. Това обяви бившият собственик на клуба Александър Томов, но отказа да назове имена...

Няма спор, че търновци са изключително значим за българския футбол клуб - и откъм фенове, и откъм национали. Иначе дори и по-нови тимове като Созопол също заявиха, че са готови да се кандидатират за "уайлд кард". Те дори призоваха всеки един клуб да снима собствената си база и да качи фотосите в официалния си сайт. Никой обаче до момента не е прегърнал тяхната идея.

Доста сложно е положението с Локо (Сф). В момента отборът се състезава в четвърта дивизия. Реално това е ново дружество, тъй като старото бе убито от Касев и Льсков. Феновете обаче вече припознаха тима на Антон Велков за наследник и подкрепят футболистите по терените около София. Друг е въпросът, че настоящите спонсори нямат възможност да издържат клуб от "А" група.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ