Велика вечер в Разград - Лудогорец обърна Хофенхайм

8346
Велика вечер в Разград - Лудогорец обърна Хофенхайм
Снимка: БГНЕС

Лудогорец записа една от най-престижните победи в историята си, след като стигна до пълен обрат и успех с 2:1 над силния германски тим Хофенхайм в мач от втория кръг на Лига Европа.

Обратът е още по-впечатляващ, тъй като още във 2' гостите стигнаха до откриващ гол след грешка на Моци. Той подари топката в половината на домакините на Хофе, а бърза акция на гостите даде шанс на Кадарабек да се разпише за 0:1.

Още на старта на второто полувреме Светослав Дяков с прекрасен удар от воле в 48' успя да изравни резултата. В 72' Лудогорец организира впечатляваща контраатака, когато Марселиньо изведе в центъра Кампаняро, а той от своя страна пусна за Лукоки отляво в наказателното поле. С финт той успя да се освободи и прати топката с прекрасен параболичен удар в десния горен ъгъл - 2:1 за "орлите".

Лудогорец излиза във втория си мач от Лига Европа тази вечер

Лудогорец приема Хофенхайм във втория си мач от група “С” на Лига Европа. Тази среща бе определена от треньора на “ор...

По този начин Лудогорец осъществи поредния си обрат в последния месец, но това безспорно беше най-добрата продукция на шампионите под ръководството на Димитър Димитров - Херо. Хофенхайм пък допуска втори пореден обрат и, въпреки че беше фаворит в групата, германският отбор е на дъното с 0 точки.

Лудогорец от своя страна се нареди на 2-о място в класирането с 4 точки, на 2 от лидера Брага, който спечели с 2:1 срещу Истанбул ББ.

Подробности - четете В SPORTLIVE.BG.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ