X
 
 

Вижте кога ще изберат новия президент на БФС

1522 0
photo of Вижте кога ще изберат новия президент на БФС
Снимка: Български футболен съюз
На 4-ти април 2020 г. се очаква да се събере Конгресът на БФС. Тогава трябва да бъде решено кой ще заеме постоянния пост на президент на Българския футболен съюз. Датата все още не е официално потвърдена, а това ще се случи, когато сегашният изпълком се събере и вземе решението. Очаква се това да е в близките дни.

Припомняме, че дългогодишен президент на футболната ни централа бе Борислав Михайлов, който обаче подаде оставка след расисткия скандал, който се разрази по време на срещата между България и Англия от квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2020 г. Той самият обяви, че е решил да се оттегли, защото му е дошло времето.

Михайлов си замина, михайловците останаха

Разумните хора не бързаха особено да се радват, след като Борислав Михайлов си подаде оставката като бос на българския футбол. Защото т...

Наказанието за страната ни след случилото се трябваше да бъде обявено вчера (28.10), но това не се случи. Неофициално се спекулира за санкция от два мача на затворени врати и 80 000 франка глоба за БФС, но анти-расистки организации настояват за по-тежки наказания, включително дисквалификация от евроквалификациите.

След като бившият президент на БФС Борислав Михайлов изпрати цели две писма до УЕФА около домакинството на Англия, сега и спортният министър Красен Кралев кореспондира с УЕФА. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално