Жълт код в 17 области заради силен вятър

4693
Жълт код в 17 области заради силен вятър

Жълт код заради силен вятър е обявен в 17 области на страната за 27 октомври, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Освен за областите София-град, София област и Перник предупреждението за потенциални опасно вземе е в сила за цяла Източна България, югоизточните райони и Добруджа. Силен вятър ще има в областите: Кърджали, Хасково, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Велико Търново, Русе, Разград, Силистра, предаде БГНЕС.

Прогнозираните метеорологични явления няма да са необичайни, но от НИМХ предупреждават гражданите да бъдат внимателни, в течение на очакваните условия и по възможност да избягвайт рисковете.

През деня времето ще е променливо, но значителна облачност. След обяд над западните райони от страната ще се снижи и вплътни и ще превали. Още преди обяд на места северно от планините и в цялата източна половина от страната ще се появи умерен до силен южен вятър.

Редактор: Десислава Симова

"Муудис" понижи рейтинга на 5 испански области

Рейтинговата агенция "Муудис" понижи рейтинга на пет испански области, включително Каталуния, заради задълбочаване на техните финансо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com