Млада жена направи опит за самоубийство

16480
Млада жена направи опит за самоубийство

Млада жена е скочила снощи от покрива на жилищен блок в кв. „Христо Ботев” 1 в Ямбол. Около 20.15 часа в сряда в полицията е постъпил сигнал, че жена стои на покрива на блока. На място незабавно са изпратени два екипа, които при пристигането си установяват, че жената е скочила, заяви говорителят на ОД на МВР в Ямбол Татяна Павлова.

Жената е на 28 години, състоянието й е изключително тежко, с множество комбинирани комбинирани травми - счупени прешлени и ребра, травма на белия дроб. Пострадалата е в реанимация, но в съзнание, посочи д-р Панайот Диманов, директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон” в Ямбол. Д-р Диманов допълни, че при скока жената е паднала върху дърво, което е омекотило удара и е спасило живота й.

В момента близки и колеги на пострадалата организират транспортирането й във Военна болница в София. По неофициална информация жената с инициали В.И.М., работи като военнослужеща в поделението Кабиле. Там работи и съпругът й, който също е военнослужещ. По непотвърдена информация жената е направила опит за самоубийство заради дългове.

Мъж се хвърли от Моста на влюбените

Мъж се е хвърлил от Моста на влюбените до НДК в София. Човекът внезапно е прескочил перилата и е полетял към шосето. Той е все още жив...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com