Операция „Алкохол” ще се провежда в Сливен

13457
Операция „Алкохол” ще се провежда в Сливен
Снимка: БГНЕС

На територията на област Сливен ще се проведе поредната специализирана полицейска операция “Алкохол”, съобщи Агенция Фокус.

Операцията е определена за периода  от 1 до 3 февруари. Полицейски служители ще осъществяват контролна дейност над водачите на всички видове моторни превозни средства, включително и водачи на тежкотоварни автомобили и автобуси.

Полицаи конфискуваха 7000 къса контрабандни цигари в Сливен

По време на специализирана операция в Сливен са иззети 7000 къса контрабандни цигари, съобщи Агенция Фокус. Вчера, 30-ти януари, в дом...

Водачите ще се проверяват основно за употреба на алкохол или други упойващи вещества, неправоспособност, автомобилисти без „Гражданска отговорност”, моторни превозни средства със затъмнени стъкла на предните врати. Ще се наблегне също така на неспазването на предимство и движението с превишена скорост.

Проверките ще обхванат освен град Сливен и общинските центрове, също така и селата, разположени на тяхна територия. На засилена проверка ще подлежат местата около питейни заведения, входовете и изходите на вилните зони, и други места, където може да се очаква управление на моторни превозни средства от водачи употребили алкохол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com