"Под прикритие" предизвика фурор в Лондон (СНИМКИ)

10350
"Под прикритие" предизвика фурор в Лондон (СНИМКИ)

Превърналият се в култов български сериал "Под прикритие" предизвика истински фурор в Лондон. БНТ и Българския културен институт в Лондон си партнираха, за да представят официално хитовата поредица пред лондонска публика.

Събитието се състоя на 04.11.16 г. в едно от трите кина на Лестър Скуеър, в които се организират премиерите на световните филмови продукции във Великобритания - VUE Cinema West End, предаде БНТ.

Фен на "Под прикритие" моли за 6-ти сезон на сериала

Изглежда, че славата на "Под прикритие" не е случайна и много от феновете на сериала жадуват за продължение на историята. Попаднахме на...

Не липсваше и засилен зрителски интерес – билетите за вечерта бяха разпродадени, а два часа преди началото на прожекцията пред киното имаше опашки от фенове на сериала.

По червения килим преминаха продуцентите на сериала Севда Шишманова и Димитър Митовски, както и актьорите Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Любен Кънев, Явор Бахаров и Алън Форд .

„Тази гала вечер в меката на културния живот в Лондон за мен е неотминало вълнение. Събитието е от изключително значение за БНТ и продължение на професионалния мениджмънт на обществената телевизия на продукт с висок международен стандарт. Въпреки че, сериалът е продаден в повече от 180 територии, Великобритания е едно от малкото места, където все още няма дистрибуция.

За нас беше важно потенциалните ни партньори да видят прожекцията на сериала в зрителска среда. Станахме свидетели как един приключил проект все още въодушевява аудиторията и това е нещо, което трябва да се има предвид.

Супер скандал със Захари Бахаров: Феновете на „Под прикритие“ бесни!

Зaxapи Бaxapoв пocтъпи нaиcтинa шoĸиpaщo и тo нaвpъx гpaндиoзнaтa цepeмoния зa ĸpaя нa „Πoд пpиĸpитиe“! Зaлa 1 нa HДK щ...

Знаете, че световната тенденция е успешните сериали да бъдат продуцирани отново след време, както е с „Досиетата Х“ или „Туин Пийкс“, но всичко зависи от идеята как сериалът може да бъде продължен на следващо ниво. Историята на този етап на „Под прикритие“ приключи“, заяви програмният директор на БНТ и продуцент на поредицата Севда Шишманова.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ НЕЗАБРАВИМАТА ВЕЧЕР

Българите, които живеят във Великобритания бяха нетърпеливи да видят на живо любимите си актьори и споделиха, че са изключително горди от успеха на „Под прикритие“ зад граница. Актьорът Владимир Пенев, познат от сериала като инспектор Попов, сподели от своя страна, че никога не си е представял българска продукция да мине по червения килим в Лондон.

На големия екран във VUE Cinema West End гостите и зрителите видяха рекапс на петте сезона и изгледаха последния епизод на хитовата поредица. След финала на прожекцията от екипа на хитовия сериал се включиха в пряк диалог с гостите и феновете, като разказаха през какви етапи е преминал съжетът, как са изградени любимите персонажи и интересни случки от снимачната площадка.

10 неща за Лондон, които може би не знаете (ВИДЕО)

Лондон, столицата на Англия, е един от най-старите европейски градове. Основан е от римляните през 43 г. от н.е., като военен лагер на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

След разпит: Освободиха Жерар Депардийо

Световни звезди влизат в журито на фестивала в Кан с тотално полово равенство

Филмът "Зелена граница" на Агнешка Холанд вече е в България

Мария Бакалова ще играе във филм с Райън Рейнолдс и Кенет Брана

"Властелинът на пръстените" се завръща по кината в 4К резолюция

На 1-и май започва Националният фестивал на българското кино "Васил Гендов"

Първата част от шедьовъра на нямото кино "Наполеон" ще бъде показана в Кан (СНИМКИ)

Филмът "Ингеборг Бахман - пътуване в пустинята" на Маргарете фон Трота вече е по кината

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com