„Аладин и вълшебната лампа” за празника на детето в Софийската опера

18806
„Аладин и вълшебната лампа” за празника на детето в Софийската опера

На 31-ви май и 1-ри юни, по случай Международния ден на детето, Софийската опера и балет ще представи спектакъла „Аладин и вълшебната лампа” по музика на италианския композитор Нино Рота. Спектакълът е създаден по едноименната приказка от „Хиляда и една нощ" и е една от най-хубавите приказки на Шехеразада.

На сцената малчуганите ще видят как духът помага на принцесата и на Аладин. След изпълнението на най-тежката, но и на сладката си мисия - да събере двамата влюбени, Духът е вече свободен. Но дали това е неговото желание? Дали ще намери приятели, на които да разказва своята история?

Софийската опера чества 200 години от рождението на Вагнер

Софийската опера и балет и нейната публика преживяват заедно едно историческо дело в културната история на съвременна България. Заедно ...

Софийската опера и балет кани всички родители, които искат да направят празника на детето си вълшебен, да заповядат на 31-ви май от 10.00 часа и на 1-ви юни от 16.00 часа на голяма сцена на Софийската опера и балет. Представлението е подходящо за деца над 4 години.

Билети се продават на касата на Софийска опера и балет, онлайн през сайта www.sofiaopera.bg, EasyPay, Eventim.bg както и в мрежата на магазини Пикадили, Офис 1, Германос, бензиностанции ОМВ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com