10 признака, че мъжът не е пораснал

27225
10 признака, че мъжът не е пораснал
Снимка: iStock/Guliver

Някой мъж около вас се държи странно? Като малко дете – постоянно се оплаква, лъже и не се държи учтиво. Доста мъже в днешно време имат такова поведение, това може да ви покаже само едно – все още не са пораснали. Без значение дали става въпрос за половинката ви, приятел, роднина или колега, всеки мъж може да започне да се държи неестествено в даден момент.

Ето няколко признака, чрез които да се уверите:

9 неща в жените, които подлудяват мъжете

1. Прави бели зъби Не е нужно да се допитваме до резултатите от изследванията, които са достатъчно неопровержими, за да сме наясно, че...

1. Винаги закъснява

С това показва пълното си неуважение към приятелите си и хората, с които се среща . Не го интересува какво мислят останалите за това и че те не харесват това негативно качество в него. Той просто го прави.

2. Лъже

Прикрива истината за маловажни неща само и само да не излезе виновен и да не попадне в скандал. Лъже за свое добро и това за него не е проблем. За него лъжата не е нещо чак толкова проблемно, дори когато някой разбере истината той продължава да отрича и не признава, че грешката е в него. А все пак, ако вече е мъж с достойнство би ли лъгал постоянно?

3. Изневерява на приятелката си

Жените предпочитат мъже със силно ръкостискане

Мъжете със силно ръкостискане имат по-големи шансове за брак. До този извод са стигнали медици от Колумбийския университет в САЩ. Тях...

Изневярата е предателство спрямо човека до теб, а за него тя не е нищо особено. Лъже приятелката си и дори не се чувства виновен. Когато тя разбере или започва да отрича, или обвинява нея.

4. Създава интриги

Не държи на хората около себе си, споделя техните тайни с останалите и се опитва да направи скандал между две страни. Обича да гледа, когато някой се кара, но колкото и виновен да е, винаги гледа да се измъкне чист.

5. Оплаква се постоянно и се държи като малко дете

Не уважава мнението на другите и винаги иска нещата да се случат по неговия начин. Когато не му се угоди, той започва да става заядлив и избухлив. Това е типично държание на дете, което определено не се приема добре от зрелите хора.

36 неща, които мъжете трябва да запомнят за секса

Свикнали сме да смятаме, че в днешно време няма правила в секса. Всичко е позволено и всеки може да получи каквото поиска от партньора ...

6. Шегува се с приятелите си

Винаги изтъква техните недостатъци, но никога своите. Когато някой се опита да се пошегува с него започва да крещи и да се кара с въпросния човек.

7. Агресивен е

Без да има конкретна причина започва да налита на бой дори на почти непознати. По този начин мисли, че показва мъжествеността си, а всъщност само се излага и не постига нищо с това поведение.

8. Приема много зле отказ

5 НЕЩА, които жените НИКОГА не трябва да правят заради един МЪЖ

Когато сте влюбени или се чувствате несигурни, понякога е лесно да поставите желанията и нуждите на някой друг пред собствените си. Но ...

Когато някое момиче го е отхвърлило, той започва да я обижда и да се държи зле с нея, за да се почувства тя зле. Изведнъж всичките му чувства се изпаряват и за него тя става враг. Не може да приеме, че не всички наоколо го харесват.

9. Пие по много и постоянно

На следващия ден се смее на постъпките си, които никак не са смешни, но на него му е най-лесно просто да забрави всичко. Когато е пиян започва да дразни приятелите си и да се държи неучтиво с хората около себе си. Пиян е непоносим и всички хора около него го забелязват.

10. Обсъжда бившата си

Започва да говори негативно за нея, въпреки че до преди няколко дни е казвал колко много я обича. Не уважава избора си и в първия ден след раздялата започва да търси ново момиче.

10 неща, които мъжете очакват от жените

Играта за запознанства и срещи може да е борба като цяло, но става още по-трудна, когато реалността не отговаря на същите очаквания, ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com