10 неща, които мъжете очакват от жените

208667
10 неща, които мъжете очакват от жените
Снимка: Pixabay.com

Играта за запознанства и срещи може да е борба като цяло, но става още по-трудна, когато реалността не отговаря на същите очаквания, които вашият човек има за вас. Няма съмнение, че мъжете и жените са устроени по различен начин - особено по отношение на взаимоотношенията. Чували ли сте някога приятелите ви да описват онова, което търсят в една жена? Част от нея е почти смехотворна, защото тя просто не съществува.

И колкото и да искат да имат жена с тяло на модел като от филмите, то това рядко се вписва в истинската същност на реалните жени. А трябва да обичаме половинката си такава, каквато е, нали? А дамите, които по някакъв начин са се превърнали в перфектната жена, добре е да организират семинар по темата. За останалата част от женското население, което все още не разбира напълно как мислят мъжете, следните противоречия може да звучат твърде добре познати.

Ако един мъж прави тези 5 неща, значи е лудо влюбен

Влюбването е красив момент в живота на всеки. Пърхане на пеперуди, блясък в очите, усмивка, която не слиза от лицето… познати си...

1. Да не яде само салата, но да има тяло на модел: тези реклами за бързо хранене при които моделите, които изяждат огромно количество бургери и картофки създадоха тази фантазия, че колкото и да ядете, тялото ви никога няма да се промени и ще си остане винаги стегнато и красиво. Е, време е мъжете да спрат да вярват на тези неща.

2. Да бъде достойна за съпруга, но да става и за приятелка с привилегии: Някои жени са успели да се възползват от най-доброто от двата свята, но много момчета са склонни да категоризират психически между "момичето, с което се забавляват" и "момичето, за което се женят". И всичко това, докато търси някой, който може да бъде и двете страни. Сега как работи това?

3. Да изглежда естествено и в същото време супер секси: за една жена, да изглежда добре, докато е напълно естествена и без тонове грим и специална рокля, често може да коства много усилия.

4. Да бъде студена, но да показва интерес: Мъжете обичат играта на котка и мишка. Но за жените тя е прекалено изтощителна. Не може ли просто да покажеш на някого, че се интересуваш от него, ако е така, без това да те направи прекалено нуждаеща се или друго…

5. Да няма други приятели мъже: Вие, сър, няма да бъдете единствената мъжка фигура в нашия живот, колкото бихте искали да бъдете. Това е нереалистично и да не говорим несправедливо.

Мъжките жестове, които разтапят жените

Жените са изключително нежни и чувствителни същества. Затова и представителите на силния пол трябва да бъдат внимателни с тях. В днешн...

6. Грижа, без да е твърде ангажирана: Мъжете очакват жените да проявят интерес към тяхното благополучие, но без да стават прекалено обвързани с него, защото ще изглежда прекалено.

7. Да го забавлява, без да става прекалено сложно: Мъжете често не могат да разберат какво се случва в главата на една жена. Именно затова искат жената до тях да е здраво стъпила на земята и забавна, но без всички останали женски неща.

8. Да бъде независима, докато потвърждава мъжествеността му: Независимите жени са точно това - независими. Така че, ако мъжете търсят точно това в жената до тях, ще ударят на камък. Не може да очакват една жена да е напълно независима и в същото време да има нужда от вашата грижа, подкрепа, защита и т.н.

9. Да иска връзка, но не и брак: Дългосрочните взаимоотношения са приемливи, но се споменават и вторите бъдещи планове. Но това е несериозно. Защо ще искате да се обвързвате сериозно с някого, ако след това няма да сте готови за следващите стъпки.

10. Изглежда добре, без да полага много усилие за това: Момчета, отнема време на една жена, за да изглежда добре. Ако можеше да се изправим и да излезем без подготовка, щяхме вече да сме го направили.

Вижте кое прави някои мъже толкова секси

Чудили сте се някога как някои мъже привличат погледите към себе си, дори да не могат да се похвалят със завидна красота и привлекателн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо
Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Ако знаете как правилно да приготвите агнешкото месо, вкусът му няма да има равен. Ще се получи една незабравима феерия от аромати, галещи небцето. Ако...