3-те най-зли зодии, от които да се пазиш

50321
3-те най-зли зодии, от които да се пазиш

В Зодиака има най-различни зодии – такива, които мислят доброто на всички около себе си и такива, които за съжаление са зли по душа. Ето кои са зодиите, от които трябва непременно да се пазиш:

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са много особена зодия, която дори не осъзнава колко странности има в характера си. Представителите на тази зодия са много вглъбени в себе си и правят всичко, за да угодят именно на самите себе си. Не могат да си представят да живеят живота си, без да поставят собственото си Аз на първо място. Това ги прави изключително докачливи и определено може да се каже, че се обиждат лесно. Когато някой ги обиди или им стори нещо зло, си връщат тъпкано, така че човекът отсреща никога да не забрави отмъщението им. Много са нечестни и в любовта – често подлъгват сърцето на някого, само и само да бъдат обожавани, но накрая не искат нито връзка, нито развитие, нито нищо. Близнаците са и изключително дребнави – не можете да очаквате от тях да ви дадат нещо, без да поискат друго в замяна.

От кои болести да се пази всяка от 12-те ЗОДИИ

Всеки организъм си има слабо място и зодиите трябва да знаят от какво да се пазят, за да са здрави. Ето кои са болестите, към които са ...

ДЕВА: Девите имат много странен характер, който се харесва на много малко хора, а още по-малко го разбират. Те са изключително стиснати, не обичат да харчат пари, още по-малко да черпят или да правят изненадващи подаръци. Много са злопаметни и цял живот помнят лошото, което са получили от хората, без да оценяват доброто, което са им дали. Много са дребнави и винаги искат всичко да е разделено по равно. В любовта са изключително ревниви, много са лоши, когато си мислят, че някой им изневерява, дори това да не е така. Често губят връзките си, именно защото са прекалено властни и все си мислят, че някой ги лъже. Вдигат големи скандали, заяждат се и половинките им лесно се отказват от връзка с такива тирани.

СКОРПИОН: Скорпионите са може би една от най-злобните зодии, които никога не прощават, не се извиняват първи и изобщо очакват винаги другите да са на колене пред тях. Имат едва шепа близки приятели, с които обаче също неведнъж са се карали. Не обичат да делят това, което може да е само тяхно, не обичат да правят добрини, без да пожелаят същото в замяна и като цяло са хора с много особен характер. В любовта изобщо не се привързват истински, могат да разиграват всички наред и накрая все да се оказват сами, но щастливи от избора си. Предпочитат да имат няколко души, които им се възхищават и флиртуват с тях, но никога да не влизат във връзка с който и да било. Скорпионите са изключително зли и трябва да внимавате, независимо дали сте във връзка в тях или сте просто приятели – имайте едно наум и пазете гърба си!

 

 

Трите зодии, които ще са особено щастливи в средата на февруари

Въпреки активното влияние на ретроградния Меркурий, 3 знака от зодиака ще са изключително щастливи в средата на месец февруари. Ето кои...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Често сънувате едно и също нещо или имате кошмари? Експерти споделят ценни съвети за сънищата

Боядисване на яйца 2024 г.: Легенди, вярвания, техники и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com