6 еротични книги по-добри от "50 нюанса сиво"

210038
6 еротични книги по-добри от "50 нюанса сиво"
Снимка: Thinkstock

Продължаваме поредицата от еротични книги, които обладават съзнанието ни и дават теми за размисъл. Еротиката е завладяваща, а допълнена от интригуваща житейска ситуация – оглавява всички класации. Ето следващите ни предложения:

1. Единадесет минути” от Паулу Коелю

Крехкото сърце на младата Мария е разбито още при първия и любовен порив. Сравнява любовта със страданието и не вярва, че това може да се промени. Отива в големия град в търсене на мечтаната кариера и порив за нови изживявания. С обещание за блестяща кариера на танцьорка, скоро героинята се превръща в нископлатена проститутка. Авторът представя един нов поглед на секса и любовта. Откриването на себе си чрез нови непознати изживявания и сексуални експерименти.

2. „Прелъстена” от Мередит Уайлд

Книгата представя метаморфозата на младата бизнес дама Ерика и първите и стъпки в света на еротиката. „Прелъстена” поставя началото на еротичната поредица книги „Хакерът”. Младата Ерика търси инвеститори за новата си социална мрежа, с която иска да пробие в света на технологиите. С амбиции за прогресивна кариера, героинята неочаквано се озовава оплетена в мрежите на един от инвеститорите. Освен финансова подкрепя, той успява да я преобрази и да изкара тайните наяве. Копнеж и интрига затворени между две корици.

3. „Хотели” от Ема Марс

Хотел пълен с изкусителки, които омагьосват неговите посетители. Обрати, интриги и страсти събрани в едно. Млада, амбициозна журналистка попада в любовен триъгълник с двама властни и заможни братя. Докато единият се губи в обещанията си за брак, другият успява да плени вниманието и цялото и тяло. Книгата изследва любов, чувственост и вяра, историята на една жена, която поставя сексуалното удоволствие на пиадестал.

4. „Thoughtless” от S.C. Stephens

Двама лудо влюбени, предани един на друг. Създали света си заедно в нежност и любов, една безкрайност. Напускат родния си град, за да започнат на ново само двамата – заедно. Единият с перфектната работа, другият в мечтания университет. Всичко изглежда сякаш не може да бъде разрушено. Докато героинята не попада на нещо неочаквано. Оставена сама, заменена от служебни задължения, среща местна рок звезда. Приятелските отношения прерастват в чувствени любовни срещи. Всичко сочи към тотална промяна на животът на всички.

5. „О като Оргазъм” от Алис Клейтън

Процъвтяващата дизайнерка Карълайн Рейнолд превръща животът си в това, за което винаги е мечтала. Апартамент в големия град, с прекрасна гледка, кухня с робот, невероятен котарак, който никога не я изпуска от поглед. Обградена от прекрасни приятелки, които скрито и завиждат, но я подкрепят. Всичко перфектно на фона на студеното и изпразнено от чувства и сексуални изживявания легло. Живеейки перфектния живот в страхотния си апартамент, тя е подложена на постоянен тормоз от свръх сексуално активния си съсед. Какво ли ще се случи ако се появи на вратата му с молба за малко сол?


6. „Философия в будоара” от Маркиз дьо Сад

Една книга с голяма червена точка за забранено четенето на хора под 18 години. Един крайно еротично преживяване, преплетено с философски размишления за секс, любов, религия и отношения. Силни образни описания на всяко едно от действията, които пренасят читателя в спалнята на героите. Препоръчано за разкрепостени личности без задръжки в изразяването и фантазиите.

Автор: Диана Митрева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво е истинското име на Марк Твен
Какво е истинското име на Марк Твен

Марк Твен е едно от най-разпознаваемите и обичани имена в света на литературата. Със своите класически произведения като "Приключенията на Том...