X
 
 

Денят ти на раждане показва какъв си в ЛЮБОВТА

29575 0
photo of Денят ти на раждане показва какъв си в ЛЮБОВТА
Снимка: iStock/Guliver
Дните от седмицата имат своето символично значение, когато говорим за характери и любовни предпочитания, както и късмет в живота. Всичко това можете да разберете в следващите редове, в които ще видите какъв сте в любовта според деня ви на раждане.

ПОНЕДЕЛНИК: Хората, родени през първия ден от седмицата често са първи в живота и много от неговите аспекти. Това е специален ден, защото дава ново и чисто начало на седмицата. Хората родени през понеделник са първи и в любовта. Винаги имат ухажори, от които само трябва да си изберат. Често цялото това внимание гъделичка самочувствието им и когато някой реши да им откаже любов, те се оказват много наранени, защото не са свикнали. И все пак тези случаи са истинска рядкост. Повечето пъти трудно може да ги хванете в период, в който нямат човек до себе си.

12 неща, които той прави, само ако те обича

Жените често пъти имаме нужда от няколко потвърждения от противоположния пол, за да сме уверени, че той иска да бъде с нас. Директните ...

5 мъжки качества, които привличат жените

ВТОРНИК: Тези, родени във вторник, имат моменти в живота, в които наистина винаги са на второ място. Късметът, новата работа, новата любов им се изпълват между пръстите и това е нещо, с което не могат да се борят, защото съдбата така им е отредила. Затова ценят всяка победа в любовта и всяко завладяно сърце, защото оценяват факта, че някой им е дал шанс да докажат какви хора са. По тази причина държат много на връзките си и никога не биха си позволили да изневерят или да загубят това, което често са си спечелили.

СРЯДА: Хората, родени в сряда, понякога са хора с две лица, които разбиват много сърца. Никога не можете да разберете какво си мислят или чувстват. Понякога може да са влюбени в двама различни души, но никога нито един от тях да не разбере за съществуването на другия. Просто са си такива по душа и не можем да им се сърдим, но винаги трябва да си имаме едно наум. Обичат вниманието и харесват това няколко души да си падат по тях по едно и също време. Няма да пожелаят сериозна връзка, но с радост ще се порадват на вниманието.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ДНИ ОТ СЕДМИЦАТА ВИЖТЕ ТУК

4-те зодии, които задушават с обичта си

Не всеки може да обича, както се казва в книгите. Хората проявяват чувства по различни начини, но са напълно чужди на други. Астролозит...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално