Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 20 декември

19 декември 2021, 20:35 часа

Овен

Този понеделник прегледайте плановете и графика си за работната седмица. Хубаво е да сте с един-два хода преди конкурентите.

Телец

Този понеделник е подходящ ден за изхвърлянето на всичко ненужно. Не бъдете прекалено сантиментални особено за вещи от бита.

Близнаци

Този понеделник може да отметнете много задачи, свързани с бита. Ще ви хрумнат и блестящи идеи за преустройство на дома, но не се захващайте с неизпълними задачи.

Рак

Този понеделник прекарайте повече време със семейството си в неангажиращи и разтоварващи дейности. Работата няма да избяга.

Лъв

Това е ден, в който да запазите желанията си в тайна. Дори да са добронамерени още не е настъпил момента да ги споделяте. Бъдете сдържани.

Дева

Това е ден, в който да отделите време за проверка на дейностите ви от последните дни. Може да направите важни корекции, за да започнете работната седмица начисто.

Везни

Този понеделник запретнете ръкави. Имате възможност да свършите много работа, която да ви спести извънредни усилия през седмицата.

Скорпион

Това е ден, в който да проявите умереност и скромност. Изберете обикновените неща пред суетата и самоизтъкването.

Стрелец

Този понеделник не оставайте у дома вечерта. Имате възможност да се запознаете с интересни хора, които покажат една нова и непозната за вас страна от живота.

Козирог

Този понеделник помислете за себе си. Направете всичко онова, за което все не сте имали време или поне една част от нещата, които ви носят удоволствие.

Водолей

Този понеделник не бъдете прекалено критични, особено към другите. Първо погледнете как вие самите изпълнявате задълженията си.

Риби

Този понеделник не бързайте с изводите. Дайте си още време, за да прецените дали искате и как да действате. 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес