Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 30 май

29 май 2022, 20:08 часа

Овен

Денят ще ви запознае с интересен човек. Все пак спазвайте дистанция, докато не се опознаете достатъчно. Бъдете тайнствени! 

Телец

Денят предполага приземяване. Реенето в облаците е полезно в ограничени количества. След това е добре да се погрижите за благополучното ви пребиваване в реалния свят.

Зодии, при които бившите се връщат най-често

Близнаци

Денят ще ви предложи нов начин за развитие и повишаване на доходите. Ако нямате друг вариант - не му мислете много. Винаги може да се откажете на един по-късен етап.

Рак

Денят ще ви даде шанс за развитие, но трябва да проявите увереност и самочувствие. Дори да не покривате някои критерии много бързо ще наваксате всичко.

3 зодии, на които можете да разчитате

Лъв

Денят ще ви подскаже вярното решение на въпрос, който очаквате отдавна. Вгледайте се в обстоятелствата около вас и наблюдавайте случващото се. От там ще дойде отговора.

Дева

Прекалената настъпателност не винаги действа, дори може да отблъсне този, когото се опитвате да привлечете. Сменете тактиката и чакайте резултат.

Везни

Днес ще се замислите дали не сте постъпили неправилно спрямо някого. Вместо да се чудите дали е така или не - се обадете на човека и оправете нещата.

Зодии, които никога няма да бъдат щастливи, ако са заедно

Скорпион

Бъдещето ще покаже дали сте били прави или не, но засега трябва да спазвате правилата. В противен случай може да попаднете в изолация, докато чакате резултата.

Стрелец

Денят ще ви постави пред труден избор. Колкото и да сте пристрастни изберете това, което няма да се притеснявате да разкажете след време.

Момичетата от 3 зодиакални знака са особено инициативни във връзките

Козирог

Това е ден, в който може да се замислите за продължаване на образованието си. Ако усещате недоволство от себе си крачка в тази насока ще се отрази добре на самочувствието ви.

Водолей

Ако не се чувствате добре е хубаво да предприемете някои мерки за това. Съвет със специалист може да ви помогне повече, от колкото предполагате.

Риби

Бъдете сигурни, че натам накъдето сте тръгнали мнозина се връщат. Достойнството е едно, но вслушването в чуждия опит - друго. Правете разлика.

Вижте ХОРОСКОПА ЗА НОВАТА СЕДМИЦА ТУК

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес