Зодии, които никога няма да бъдат щастливи, ако са заедно

20094
Зодии, които никога няма да бъдат щастливи, ако са заедно
Снимка: iStock

В тези двойки никога няма да има хармония, защото единият винаги ще вбесява другия.

Овен + Козирог

Наличието на астрални рога и в двамата недвусмислено загатва, че това просто няма да се случи. Огненият и емоционален Овен ще подлуди рационалния Козирог, който има нужда от стриктно планиране на всичко от планове за кариера до планове за тази вечер.

Овенът, от друга страна, вечно ще упреква Козирога, че е земен, че му липсват духовни импулси и амбиции. Но най-лошото е, че нито един от двамата не е готов да отстъпи пред другия, защото всеки има своя истина и двамата ще я защитават докрай, който обаче ще дойде доста бързо.

Това са 3 – те зодии, които винаги ще получават много ЛЮБОВ

Телец + Скорпион

Основната драма в живота на Телеца е, че те се влюбват безкрайно в очарователни и харизматични Скорпиони. И от това след време нищо не се случва. Страстният Телец се нуждае от внимание и дори от леко поклонение, докато Скорпионите са сами и няма да се покланят на никого.

Следователно, прибързаният романс обикновено завършва с разбито сърце на Телец, което след това лекува дълго време, до среща със следващия Скорпион. Въпреки това с годините Телците стават по-умни и стоят далеч от болезнени връзки, а след това се женят за близък знак.

Близнаци + Водолей

Близнаците, както всички двойни знаци, са променливи. Водолеят, от друга страна, иска прости и разбираеми взаимоотношения: ето къща, ето топла вечеря, ето уютно одеяло, под което ще се поберат двама. Последното нещо, от което се нуждаят, е безкрайна феерия. Водолеите възприемат болезнено упреците на Близнаци за инертност, тайно смятат партньора си за инфантилен глупак, който не знае кое е най-важното в живота.

Рак + Риби

Тези момчета си заслужават един друг. Единият винаги се отдръпва, включително и от връзките, другият винаги се съмнява и се самокритикува. Двойка Рак и Риби могат да се срещат няколко години, но никога да не се съберат, да не говорим за сватбата и децата.

Какво е любовта за различните зодии?

Лъв + Стрелец

Лъвът трябва да бъде център на вселената, поне в собствения си дом. Най-често представителите на знака успяват без проблеми, но не и в случая със Стрелец. Последният е твърде зает със себе си и своите милиони хобита и страсти, така че претенциите на Лъва са насочени към отдалечаването на Стрелец. Не, той не бяга, просто има по-добри неща за вършене. Например, спешното спасяване на морски тюлени отвъд Арктическия кръг.

Дева + Везни

Този съюз може да бъде благоприятен. Дева и Везни са донякъде сходни - и двамата ценят верността, имат нужда от стабилност. Особено Везните, в които едната купа надделява, а след това другата. Освен това те не са любители на силна страст или бурни емоции. Следователно, те биха могли да живеят щастливо до края на дните си, но някой със сигурност ще умре от скука. Така че няма да има щастлив край.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com