Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп 2021 - Водолей

23 декември 2020, 11:17 часа

Това е година, в която няма да ви е лесно да разбирате събитията. Ситуацията ще се променя рязко пред очите ви. През януари най-важната ви задача ще бъде да не се отклонявате от пътя си. Това е време, в което да имате пълна вяра в себе си и в уменията си. Бъдете готови за сериозни промени и в хората около вас.

През февруари сякаш ще предвиждате събитията. Доверявайте се на интуицията си и няма да сбъркате. През този период ще се сдобиете с много нови приятели и съмишленици. Тяхната сила и симпатии ще ви помогнат за осъществяването на ваши нови идеи проекти.

Март ще е силен месец във всички отношения. Ще може да докажете уменията си в работата, от което ще последват положителни последици за финансите ви. У дома очаквайте добри новини и появата на нов член на семейството.

Април може да се окаже решаващ за вашето професионално развитие. Не спирайте да се доказвате. Това е време, в което да демонстрирате цялото си самочувствие и умения, на които сте способни. Времето е подходящо и за сключването на договори.

През май ви очакват някои трудности в комуникацията. Възможни са манипулативни действия от трета страна, чиято цел ще бъде да ви накара да се откажете от амбициите си.

Юни и юли ще са месеци, изпълнени със спокойствие и хармония. Тогава може да планирате лятната си почивка. Времето е подходящо и за извършването на ремонт, който отдавна сте планирали.

През август е добре постепенно да възвърнете работната си форма. Набележете своите идеи и бъдещи проекти, за да се впишете максимално бързо в работния ритъм.

Септември ще ви посрещне, изпълнени с вдъхновение. През този месец е важно да подбирате партньорите си, за да може да осъществите максимално замислените бизнес идеи. Времето е подходящо и за разумни инвестиции.

Октомври месец за компромиси. Ще трябва да приемете и да се смирите с някои фактори. Ако не влагате емоции ще се уверите, че ситуацията съвсем не е толкова неприятна.

След спокойния октомври ноември ще ви даде много възможности за изява. Това е време, в което да запретнете ръкави и да вземете всичко, което съдбата ще ви предложи, а то няма да е малко.

През декември ще може да се насладите на плодовете на своите усилия. Очаква ви богата реколта. Част от нея споделете с любимите си хора, а другата запазете като инвестиция за бъдеще време.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес