Голямата стъпка (видео)

26416
Голямата стъпка (видео)

Явно уличната автомобилна култура се развива в нова модна посока – качва се на „високи токчета”. В унагледените случаи – на 30-цолови „спинъри”. Това изглежда е новата мода в рапърския Gangster Paradise, еквивалент на задължителните бели или ярко червени облекла, които толкова много се харесват на рап- и хип-хоп звездите.

Докато повечето автомобилни фенове ще се съгласят, че един автомобил е по-красив (и вероятно много по-потентен), когато е свален близо до пътя, американците не са на това мнение. Най-известните европейски спортни производители следват това верую десетилетия наред, за да направят своите автомобили по-бързи и стабилни.

Но по улиците на Флорида и Калифорния не е необходимо да си бърз или стабилен. Напротив, колкото по-крещящ, толкова по-добре. Затова кастъм ателиетата са предприели нов подход – кращящи цветове и огромни 30-цолови джанти. Розовият Chrysler 300 може би е прекалено арогантен дори и за Парис Хилтън. Въпреки това смятаме, че ще е интересно да ви покажем този феномен.

Лукс с дъх на бензин

Отдавна автомобилните компании не се занимават само с конструирането и продажбата на автомобили. Това просто не е достатъчно. В повечет...

 

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com