Как се представя всяка зодия в любовта и в леглото?

7751
Как се представя всяка зодия в любовта и в леглото?
Снимка: iStock

Нека видим как всяка една зодия от астрологията се справя в любовта и в леглото. Някои неща определено ще ви изненадат: 

Овен

Това е страстен и физически зодиакален знак, който може да бъде направи инициатор в леглото и винаги е готов да изпробва нови неща. Но увереността, която носи, понякога може да се превърне в кокетност. Обърнете внимание на флиртуващите си начини дали сте егоистични в правенето на любов. Не правете предположения за това, което партньорът ви иска, и бъдете отворени за насочване.

Телец 

Управляван от женската енергия на Венера, този знак има потенциала да бъде много чувствен. Що се отнася до секса, трябва да се чувствате свързани и в безопасност, но щом го направите, вие сте готови да изпуснете дивия си свободен дух. Изберете красиви места, където да правите секс, носете това, което ви кара да се чувствате секси, или създайте романтична обстановка, за да призовете по-духовната страна на себе си.

Близнаци 

Близнаци, трябва да се съсредоточите. За вас е важно да се свържете психически, преди да се свържат емоционално, но привличането на вниманието им може да е трудно, тъй като те често са разсеяни. Мръсните приказки, секстинг, писане за секс и други подобни неща ще подобрят сексуалния ви живот.

Рак

Дълбоко емоционален и интуитивен, Ракът иска да го хвърлите в отдела за уязвимост. Гушкането след и преди секс може да е истинската фантазия. Като лунно дете на зодиака, може да ви е трудно да постигнете оргазъм без емоционална връзка. 

Лъв 

Лъвът е забавен и смел - вероятно сте готови да вложите сърцето си в романтика. Ролевите игри, обличането или някакъв секси спектакъл може да се включат, но не забравяйте да сложите и партньора си в светлината на прожекторите. Бъдете отворени за комуникация с партньора си по отношение на това, което те искат, и се опитайте да не позволявате на егото ви да се натъртва, ако ви насочва в това, което искат.

Дева 

Емблемата на Дева е „девата“, но не означава, че сте предопределени за безбрачие. Трябва да си позволите да бъдете по-свободни и спонтанни в любовта.

Везни

Любов, красота и баланс определят този знак, управляван от Венера. Въпреки че, има известна елегантност във Везните, непреодолимата ви нужда от сексуално привличане от следващо ниво може да доведе до повърхностни връзки. Ако откриете, че давате повече, отколкото получавате в една връзка, то обърнете внимание на себе си.

Скорпион

Няма да имате скучен сексуален живот, особено ако вашата луна е във Венера. Може да сте някой, който непрекъснато работи по начини да развие вашата сексуална практика. Бъдете любезни и търпеливи и им помогнете да се чувстват в безопасност, въпреки че вероятно интуитивно знаете какво искат.

Стрелец

Стрелците са страстни - в любовта и в леглото. С тези огнени знаци прекрасното време заедно е гарантирано. Радващото е, че те могат да се отворят и за дълбока, по-духовна връзка. 

Козирог

Козирозите са лидери и са силни, така че това може да бъде супер горещо в леглото, когато се използва правилно. Практикувайте изкуството да се предавате, за да си позволите да влезете в нови върхове на удоволствие. Погледнете в очите на партньора си, когато правите любов с тях.

Водолей

Изразяването и поддържането на индивидуалност по отношение на любовта и секса, които понякога ви отделят от емоционалните аспекти, е най-важно за вас. 

Риби

Този романтичен знак е свързан с дълбока, смислена връзка. Разиграйте фантазиите си и бъдете креативни в  леглото. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Жените от тези зодии винаги пазят тайни във връзките си

Как да се отървете от буца в гърлото с помощта на народни средства?

Небесна сладост: Kакъв плод е мушмулата, с какво е полезна и как да ядем?

Носят слънце в себе си: 4-те най-позитивни зодии

В килера има молци: 5 прости съвета как да се отървете от вредителя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com