Най-големите лъжи, които всяка ЗОДИЯ изрича

51911
Снимки: iStock/Guliver

Като човешки същества никога не можем да бъдем верни 100% от времето. В резултат на това лъжем, за да си намерим път, да се оправим по-добре в дадена ситуация, или да се измъкнем от нещо.

Прочетете, за да разберете най-често срещаните лъжи, които казвате, според вашия зодиакален знак:

Овен

(21 март - 19 април)

Вие сте най-виновни в лъжата за вашите способности и преживявания. Като Овен, обичате да преувеличавате. Ето защо, вие сте склонни да украсявате истории, за да изглеждате по-добри и готини.

Телец

(20 април - 20 май)

Като Телец имате склонност да лъжете, че сте зает. В края на краищата, понякога бихте предпочели просто да прекарате спокойна нощ, отколкото да излезете и да се запознавате с нови хора.

Близнаци

(От 21 май до 20 юни)

Често лъжите за местата, на които отивате и за хората, които виждате. Като Близнаци, обичате да се забавлявате. В резултат на това не се чувствате привързани към едни определени планове, ако има по-добри такива.

Рак

(21 юни - 22 юли)

Като рак, често лъжете за чувствата си, защото сте склонни да пазите истинските си емоции в тайна. Когато се чувствате мрачни или уязвими, обикновено лъжете за причината за тези чувства.

Лъв

(23 юли - 24 август)

Вие сте виновни за това че лъжете, за да спасите аргументите си. Като Лъв, вие сте изпълнени с много гордост. Ето защо сте готови да кажете каквото е нужно, за да защитите себе си и другите, дори и да знаете, че грешите.

Дева

(23 август - 22 септември)

Често лъжете, за да получите това, което искате. Като Дева вие сте невероятно особен характер и обичате да разделяте живота си по определен начин. Затова често ви се налага да лъжете, за да манипулирате дадена ситуация.

Везни

Каква е истинската ти сила според ЗОДИЯТА

Овен Сила и мощ. Това са качествата, които притежавате, и ако се фокусирате върху тях, ще станете непобедим. Не забравяйте да запазит...

(23 септември - 22 октомври)

Като Везни имате склонност да лъжете, за да се свържете с другите. Вие обичате социалния живот и често ще излъжете, за да направите връзка. Белите лъжи са наистина вашият порок, тъй като често украсявате истории, за да се харесате на другите.

Скорпион

(23 октомври - 21 ноември)

Като Скорпион лъжете за вашите мисли и чувства. В същото време сте склонни да държите ненавист в себе си. Трудно е да се изправите пред другите, така че по-скоро сте готови да премълчите истинските си емоции и да излъжете за това как се чувствате.

Стрелец

Кои зодии са кармично свързани

Един от основните фактори , който изгражда характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите вида енергии – Кардинал...

(22 ноември - 21 декември)

Често лъжете, за да се измъкнете от нещо. Като Стрелец предпочитате да бъдете свободни, а не ограничени до нещо скучно. Така лъжете, за да се освободите от нещо, което не ви харесва и да постигнете целите си.

Козирог

(22 декември - 19 януари)

Като Козирог лъжете за уязвимостите и слабостите си. Вие се страхувате от тези несигурности, за да лъжете и да се преструвате, че те не съществуват.

Водолей

Нова любов за тези 3 зодии през 2019

Дали това ще бъде вашата година на любовта или не зависи от много фактори и един от тях е зодията ви. Въпреки всичко енергията на 2019 ...

(20 януари - 18 февруари)

Като Водолей оценявате знанието и истината над всичко останало. Въпреки това, вие сте виновни за лъжите, които ви идват напълно спонтанно. Вашият гениален ум има тенденция да се възползва от най-доброто от вас и често лъжете, че изпълнявате определен план.

Риби

(19 февруари - 20 март)

Често лъжете, за да защитите другите. Като Риби сте болезнено наясно с необятността на Вселената и ужасите на света. В резултат често лъжете, за да защитите невинността и добродетелта на близките си хора.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com