Съвет за всяка зодия за днес, 9 април (Част 1)

7563
Съвет за всяка зодия за днес, 9 април (Част 1)
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Представителите на зодията днес ще бъдат лишени от желание да водят сериозни разговори със своята половинка. През последните дни се чувстват финансово нестабилни и именно днес ще усетят сериозно напрежение, свързано с липсата на достатъчно средства. Звездите ги съветват да бъдат разумни, да не се впускат в сериозни инвестиции и внимателно да премислят всяко свое действие.

Телец

В петък Телците ще разберат за неочаквани разходи, които бързо ще рефлектират върху доброто им настроение. Много е вероятно това да ги подтикне към раздразнение и те изведнъж да загубят чувството си за хумор. Очакват се нови запознанства и възможности за представителите на зодията. Съветът на звездите е да не бързат с решенията, преди да са сигурни, че са ги обмислили внимателно.

3-те най-мразени зодии и защо те са по-добри от другите

Как да открием голямата любов според зодията

Колкото и да сме сериозни и целеустремени в кариерата си, всеки от нас е прекарал поне един час от живота си в мечти за голямата любов....

Близнаци

Трудно ще им бъде на Близнаците в петък. Те имат проблеми за изглаждане в семейството. Не е препоръчително да влизат в конфликти със свои колеги. За предпочитане е да бъдат максимално сдържани на работното си място, така че да не създават излишно напрежение. Възможно е именно днес да получат странно обаждане, което да ги върне години назад във времето.

Рак

Раците днес са се заели с решаването на един от казусите, които през последните седмици е от първостепенна важност за тях. Те ще имат подкрепата на своите семейства, но това няма да им е достатъчно. Ще се чувстват изнервени. Не е препоръчително да консумират тежки храни и да преяждат в петък.

Лъв

Новолунието в Овен ще бъде приказно за тези 3 зодии

Ако сте готови за ново начало, настъпва новолунието през април 2021 г., което ще ви даде мотивация. Издигайки се на 11 април в огнения ...

Лъвовете днес са склонни към големи инвестиции, но за предпочитане е да не се изкушават и да премислят внимателно всяка своя стъпка. Звездите ги съветват да не харчат излишни пари на този ден. Не е препоръчително да дават пари на заем на близки и познати, защото много скоро може и да им потрябват.

Любовта отминава: Как приключват отношенията си различните зодии

Дева

Девите няма да се чувстват лишени от самочувствие в днешния ден. Те ще бъдат уверени и ще привличат погледите на срещуположния пол право към себе си. Възможно е именно в петък да се срещнат с човек от детските си години. Не е добра идея днес да организират събития или пътувания.

Част 2 - четете ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com