Любовта отминава: Как приключват отношенията си различните зодии

6589
Любовта отминава: Как приключват отношенията си различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Понякога раздялата е придружена от огромен скандал и взаимни обвинения, понякога — приятелско потупване по рамото. Има ли връзка между начина на раздяла и хороскопа?

ОВЕН

Всичко зависи от степента на човешкото уважение към партньора. Ако има такова, тогава раздялата може да бъде дълъг и болезнен процес. Овенът цени хората и не е толкова лесно за него да се сбогува! Ако няма уважение, ще има рязък край на връзката.

ТЕЛЕЦ

Телецът е много привързан към хората по принцип и особено към близките. Той предпочита да „държи до последно“. Понякога дори просто чакат партньорът да постави точка.

БЛИЗНАЦИ

Ако Близнаците бъдат измамени, сериозно разочаровани или предадени, реакцията ще бъде незабавна. В същото време, ако в отношенията има кризисен период, няма да бързат да се „разпаднат“.

РАК

В основата си Раците не обичат да променят нещата. Те са сериозни и отговорни. Едно нещо, което ги интересува, са истинските, искрени чувства. Ако Ракът мълчи, не се появява или отказва да подреди нещата, тогава най-вероятно той е решил да прекрати връзката. Тихо, без скандали и излишни емоции.

ЛЪВ

Как да се справим, когато ни разбият сърцето

Когато връзката ни се е разпаднала, ни обзема тъга, депресия, често плачем и не ни се прави нищо. Това e познато като състояние на разб...

За тях е важно да разберат причините, важно е да чуят партньора и да поставят всички акценти. Някой, който няма внезапно да изчезне от вашето зрително поле. Лъвовете, въпреки темперамента си, не са толкова категорични.

ДЕВА

Те знаят как да обичат, инвестирайки във взаимоотношения във всеки смисъл. Когато настъпи сериозен момент, те предпочитат да споделят със своята половинка всичките си притеснения и страхове. Ако ги чуете и разберете, те са в състояние да отидат до края „в огън и във вода“, а ако проявите безразличие, можете да ги загубите завинаги.

ВЕЗНИ

Те подхождат към всичко рационално. Не обичат да поемат инициативата. Прекъсват първи отношенията само в принудителна ситуация, от която не виждат изход. Какво точно не трябва да се очаква от тях — предателство.

Ако прави някои от тези неща - той си има друга!

Изграждането на здрава връзка, в която има двама лоялни партньори, не е хап за всеки. Не всички са пригодни за подобно нещо. Някога, пр...

СКОРПИОН

Те са категорични. Вътрешната им сила им позволява да казват това, което мислят и да правят това, което намират за добро. Като правило те не дават втори шанс, предпочитайки да оставят миналото. Те помнят всичко — и лошото, и доброто. По-добре да не ги провокирате, можете да загубите.

СТРЕЛЕЦ

Те са двусмислени. Често действията им са ясни само на тях самите. Ако са планирали нещо, невъзможно е да го спрете. Във връзка те могат да скрият позицията си, скривайки всички преживявания.

КОЗИРОГ

Как да разберем, че нещо във връзката не е както трябва

Никой не може да каже как се ражда любовта. Често се появява без двамата да разберат защо, кое ги кара да се влюбят един в друг. Характ...

Упоритостта често пречи на Козирозите. Много е трудно да ги убедиш, когато смятат, че са прави. Те се разделят лесно с тези, които са ги разочаровали. Не се връщат, не търсят причина.

ВОДОЛЕЙ

„За семейството“ ще се бори докрай. Водолеите знаят как да определят приоритетите и да избират най-важното, дори ако това им коства нервите.

РИБИ

„Тръгвай, тръгвай!“ — ще кажат Рибите. Няма сълзи, истерики, паника. Те са в състояние да напуснат впечатляващо, с трясък на вратата, но могат и да влязат отново. Те дават втори шанс, ако чувствата не са изстинали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com