Романтиката през погледа на различните зодиите - част 3

35581
Романтиката през погледа на различните зодиите - част 3
Снимка: iStock/Guliver

В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на мечтите и разбирателство помежду ни, отношенията трябва да се управляват и от двамата партньори, за да върви всичко плавно. Връзките в днешно време са трудни.

Да откриеш някого, с когото да се разбираш прекрасно е все по-сложно и сякаш изглежда невъзможно. За щастие, всеки човек може да открие своята половинка. Звездите могат да помогнат. Оказва се, че зодиакалните знаци имат определени черти, по които можете да разберете дали един човек е подходящ за вас в романтично отношение.

Ето какво представлява романтиката през погледа на различните зодии.

Романтиката през погледа на различните зодии – част 2

В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на мечтите и разбирателство помежду ни, отношенията ...

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец романтиката се изразява в смесица от класика и екстремност, но всичко трябва да струва много, иначе не е качествено. Харесват всичко да правят на веднъж, а вие само да ги следвате. Обичат забавлението и за тях романтиката трябва на първо място да е свързана с него. Класическата романтика им се струва скучна.

Козирог

При Козирозите романтиката се случва буквално по време на обяда им. Те са страшни работари и по време на обяд в ресторанта, където се обсъждат семейните задължения. После обратно на работа, а секса едва вечерта ако остане време от работа. Те са студени и за тях класическата романтика е нещо много далечно и излишно. Практични са.

Романтиката през погледа на различните зодии - част 1

В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на мечтите и разбирателство помежду ни, отношенията ...

Водолей

За да бъде романтиката пълна, Водолеите имат нужда от най-близките си приятели. Определено представителите на зодия Водолей не знаят какво е това „романтика“. Последното нещо, за което биха се сетили са свещи, шампанско и топла вана. Те предпочитат да прекарват време с най-близките си приятели, вместо да се отдават на типичните романтични занимания.

Риби

Рибите са много особени характери. По точно казано романтично, за тях не е романтика, ако не си помълчите около 2 часа. Едва,когато разбере, че не може да спаси света ще се отдаде на най-любимото си хоби- спането. Именно то е най-романтично за тях. Да могат да спят гушнати с любимия без много приказки и излишни неща. Така те споделят вътрешния си свят с друг човек. За тях това е истинският израз на романтика. Затова я споделят само, ако усетят истинска близост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com