Зодиите, които могат да пленят всеки един мъж

28804
Зодиите, които могат да пленят всеки един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко зодиакални знака, чиито представителки буквално умеят да въртят мъжете на малкия си пръст. Те знаят точно как да привлекат мъжкото внимание.

Получават всичко, което искат с лекота, без дори да полагат усилия. Представителките на по - долу изброените зодиакални знаци обикновено се забавляват по този начин. Те често нараняват мъжете около себе си, без дори да се замислят.

5 зодии, които често нараняват другите

Има зодии, които не са свикнали да поглеждат назад към мнението на другите. С тях трябва да внимавате! Жестоките хора са много неприят...

Тези жени понякога изглеждат доста жестоки в очите на мъжете. Всъщност те не целят да нараняват, просто се забавляват. Мъжете определено трябва да внимават с тях, особено ако имат сериозни намерения. Вижте кои са тези три зодии:

1. Телец - Тези дами изглеждат много тихи, кротки и спокойни, но това е само в началото. С тях можете да контактувате наистина много лесно. Като цяло, времето прекарано с тях е доста приятно. Те ще изчезнат с гръм и трясък от живота ви, в момента, в който нещата започнат да стават по - сериозни. Телците успяват да пленяват мъжките сърца с помощта на нежността и загрижеността си. Никой мъж не може да устои на качествата им. Все пак, ако сте достатъчно търпеливи с представителките на този зодиакален знак, е напълно възможно да ги накарате да се влюбят във вас.

2. Скорпион - Това са жени, които определено знаят как да флиртуват. Много са добри в любовните игрички, а това се харесва на мъжете. Знаят точно какво и кога да кажат, за да запленят даден мъж. Скорпионите много бързо губят интерес. Това се случва, когато започнат да получават внимание от отсрещната страна. Просто изведнъж започва да им става безинтересно и всичко приключва. Ако се влюбите в такава жена, ние ви съветваме да не показвате чувствата си. Дръжте се недостъпно и може би ще успеете да я накарате и тя да се влюби във вас.

3. Дева - Тези жени могат само с поглед да привлекат вниманието на мъжете. Те са истински изкусителки, които в повечето случай флиртуват с мъжете, само за да получат нещо. Девите имат нуждата да бъдат харесвани и уважавани, но е напълно възможно да си тръгнат, без никакво обяснение. Тези жени обикновено имат много красива и атрактивна външност и са изключително умни. Тези техни качества им помагат да пленяват мъжките сърца. Знаят точно какво трябва да направят, за да привлекат вниманието на даден мъж. Девите са много добри в любовните игри и определено умеят да заблуждават мъжете. Бъдете внимателни с тези жени, защото е напълно възможно да ви използват. Не се влюбвайте в тях, преди да се уверите, че те не извличат някаква полза от отношенията ви. Чак тогава можете да си позволите да погледнете сериозно на отношенията ви.

5 зодии, които лесно ще трият хората от живота си

Раздялата не е непременно знак на безсърдечие, жестокост или пахидерм. Понякога тя е показва, че нямате нужда от токсични хора, които с...

4. Стрелец – няма по-забавна от тази зодия в целия зодиак. Ето защо е изключително лесно на представителките на тази зодия да пленят един мъж. Те са закачливи, весели и със страхотно чувство за хумор. Усмивката, която никога не слиза от лицата им, е в състояние да подкоси краката на всеки мъж. Тези жени обожават забавлението, но не могатд а понасят някой да им казва какво да правят. В момента, в който си позволите подобно нещо, можете да забравите за това прекрасно създание, което просто ще изчезне от живота ви. Без скандал, без драма. Тя просто ще си отиде в мига, в който се почувства ограничена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com