Работи във водеща IT компания

27257
Работи във водеща IT компания

Познавате ли Athlon - компания с три офиса на два континента и един остров. Определят се като дигитална агенция, дейността ни ни позиционира в спектъра между experience design и технологични иновации. В Ню Йорк работят по user experience и information architecture, визуалния дизайн и анимация правим в Лондон, а техническите решения тук - в София. Разполагат с творчески отдел, фокусиран върху предоженията за ползваемост и интерактивен дизайн. Oтделят значително внимание и достатъчно време на R&D проекти и се стремят да са крачка пред новите тенденции.

Високо ценят и поощряват любопитството и желанието за развитие в различни насоки, работят често по вътрешни проекти и имат собствен open source framework. Екипът в София се състои от мултидисциплинарни специалисти на най-поулярните в момента езици - от PHP през .NET до Ruby, JavaScript, iOS и Android както и платформи като Ember, Node и AngularJS.

В момента търсят ТЕБ!

Защо да стана компютърен специалист?

Да бъдеш програмист е не само професия, но и призвание. Компютърните игри са неразделна част от живота на хиляди деца (и възрастни) по ...

Наемат служители тогава, когато имат дългосрочни нужди и ясни перспективи за бъдещето. Това и ред други неща са причината над 70% от екипа да са с над 4-годишен стаж в Athlon.

Предлагат чудесна работна среда, просторно пространство и приятелско отношение. Ако се включиш в екипа, ще имаш възможността да впишеш в портфолиото си работа с клиенти като Jaguar, Canon, BBC, BP, BT (British Telecom), O2, Land Rover, Top Gear, Motorola Solutions, Zebra Technologies, Google, Deutsche Bank и много други. Изброените дотук, както и съвместните проекти с агенции от ранга на Ogilvy London, The Gate WorldWide, AMV BBDO ще ти дадат възможност за лично развитие на изключително високо ниво. Към тези неща добави фитнес, тенис маса, джаги, гейминг конзоли, музикално студио за късните часове, готини колеги и съседи в центъра на София. Не звучи никак зле, нали?

Ако си активен, разбираш динамиката на дигиталната индустрия, имаш жажда за работа и интересни идеи, виж дали има подходяща позция за теб на www.weareAthlon.com или изпрати CV на joinus@weareathlon.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика