13 мача без загуба: летяща Бразилия среща 4-кратен континентален шампион

988
13 мача без загуба: летяща Бразилия среща 4-кратен континентален шампион
Снимка: Getty Images

Лигата на конференциите определено обединява най-интересните и зрелищни двубои по време на тази пауза за срещите на националните отбори по футбол. Както е известно обаче, тя е само за европейски отбори. Някои други световни сили пък ще бъдат забелязани в действие в приятелски двубои. Такъв е случаят и на Бразилия.

Бразилия ще продължава страховитата си серия преди Мондиал 2022

Седмици преди началото на дългоочакваното Световно първенство в Катар, един от фаворитите за трофея ще изиграе няколко приятелски мача. Първият от тях за "селесао" е срещу Гана - отборът, който е спечелил континенталната си надпревара (Купа на африканските нации) цели четири пъти. Той ще има тежката задача да прекрати впечатляващата серия от 13 поредни мача без загуба на своя опонент.

Коефициентът на efbet това да се случи успешно и в крайна сметка звездната селекция на Бразилия да бъде победена е 20,00, докато ставката за успех в полза на южноамериканския състав е 1,18. Пазарът за равенство е оценен на 8,00. Двубоят между двата тима ще се състои в петък, 23-ти септември, от 21:30 часа българско време.

Двата отбора не са се срещали един срещу друг вече над 10 години, като сблъсъците им през този век са три - два приятелски (и двата завършващи при минимален успех с 1:0 за фаворита) и онзи, който се състоя на осминафиналите на Световното първенство по футбол през 2006 година. Тогава бразилците спечелиха с категоричното 3:0.

Могат ли да се спретнат голово зрелище Бразилия и Гана?

Коефициентът на efbet за това и в този случай попаденията в мача да са над 2,5 е 1,67, докато за под 2,5 гола е 2,30. Съответно ставката за това и Бразилия, и Гана да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,85, докато за няма гол/гол е 1,47.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com