4 от 5-те тима в челото на Серия А си дават яростни дербита

1573
4 от 5-те тима в челото на Серия А си дават яростни дербита
Снимка: Getty Images/Guliver

Кръг номер 16 в италианската Серия А предлага много емоции на привържениците, като противопоставя цели четири от петте отбора в челото на временното класиране. В столицата Рома на Жозе Моуриньо ще се опита да се върне на победния път, но това минава през тежък сблъсък с шампиона Интер, като мачът започва в събота (04.12) в 19:00 часа българско време.

Коефициентът на efbet за успех на "вълците", които имат три загуби в последните си пет шампионатни мача, e 3,60, докато за победа в полза на първенеца от миналия сезон, който постепенно набра скорост и през този, е 2,05 (равенството е оценено на 3,85, като шест от последните им седем сблъсъка завършват именно с реми).

По-малко от час, след като свърши този дуел, ще стартира и още едно ожесточено дерби. В 21:45 часа българско време лидерът Наполи посреща у дома Аталанта, който е в най-добра серия от всички тимове в Серия А към момента (четири поредни победи в шампионата). Коефициентът за успех на домакините е 2,50, докато за трета поредна победа в това съперничество в полза на "богинята" е 2,85 (равенството е със ставка 3,65).

Дербитата ключови за класирането в Серия А

Мачовете могат да окажат сериозно влияние на подреждането. Първи в него е Наполи с 36 точки, следван от Милан (35), Интер (34), Аталанта (31) и Рома (25), като единствено последният споменат тим изостава по-сериозно от водещата група.

Безкраен дъжд от голове в последните епизоди на Интер - Рома и Наполи - Аталанта

А и в двете споменати дербита има голям потенциал за попадения. В последните три срещи между Рома и Интер неизменно падат по четири гола - във всяка една от тях, като в два от случаите това е водило до равенство от 2:2. Коефициентът и този път да има над 3,5 гола в мача е 2,65, докато за под 3,5 попадения е 1,55. Ставката за трети от последните четири двубоя между тях да завърши при точен резултат 2:2 пък е 12,00, докато за гол/гол - 1,57 (и съответно 2,60 за няма гол/гол).

КАКВО СЕ СЛУЧИ В СБЛЪСЪКА МЕЖДУ РОМА И ИНТЕР - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

В другото дерби обаче също напоследък валят попадения. В три от последните четири срещи между Наполи и Аталанта се отбелязват поне четири гола (в другите два случая - пет и шест, който е най-скорошният). Коефициентът на efbet за над 4,5 попадения в сблъсъка е 4,90, докато за под 3,5 гола в мача - 1,55. Ставката пък за това и Наполи, и Аталанта да се разпишат е 1,57 (и съответно за няма гол/гол - 2,70).

ИМАШЕ ЛИ ОТНОВО ДЪЖД ОТ ГОЛОВЕ МЕЖДУ АТАЛАНТА И НАПОЛИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com